TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Fotoredigering til iPad Pro

Pixelmator har laget en ny versjon av sitt griselekre redigeringsprogram for iPad Pro, med støtte for Pencil- og 3D-touch.

forfatter
Publisert 11.12.15 - 10:40

De som har brukt Pixelmator vet hva vi snakker om når vi sier griselekkert. Redigeringsprogrammet for bilder, finnes også til iPad og Mac, og nå kommer en utgave tilpasset iPad Pro.

Les testen av iPad Pro her.

Pixelmator for iOS versjon 2.2 støtter Apple Pencil slik at man kan bruke pennen til å brushe, retusjere, endre, dra, flytte og tegne over bilder. Eller lage en tegning fra scratch.

Det er også støtte for 3D touch på iPad Pro og faktisk også iPhone 6s og 6s Plus.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Det finnes over 50 ulike penn- og penselvalg i Pixelmator 2.2, og trykkfølsomheten betyr at penselstrøket blir tykkere når man presser pennen hardere mot skjermen.

Pixelmator 2.2 koster 49 kroner, og du finner den her. Og her kan du se hvordan det ser ut:

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde