Fotoredigering til iPad Pro

Pixelmator har laget en ny versjon av sitt griselekre redigeringsprogram for iPad Pro, med støtte for Pencil- og 3D-touch.

Skrevet av / 11.12.15 - 10:40
Fotoredigering til iPad Pro

De som har brukt Pixelmator vet hva vi snakker om når vi sier griselekkert. Redigeringsprogrammet for bilder, finnes også til iPad og Mac, og nå kommer en utgave tilpasset iPad Pro.

Les testen av iPad Pro her.

Pixelmator for iOS versjon 2.2 støtter Apple Pencil slik at man kan bruke pennen til å brushe, retusjere, endre, dra, flytte og tegne over bilder. Eller lage en tegning fra scratch.

Det er også støtte for 3D touch på iPad Pro og faktisk også iPhone 6s og 6s Plus.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Det finnes over 50 ulike penn- og penselvalg i Pixelmator 2.2, og trykkfølsomheten betyr at penselstrøket blir tykkere når man presser pennen hardere mot skjermen.

Pixelmator 2.2 koster 49 kroner, og du finner den her. Og her kan du se hvordan det ser ut:

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top