Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Forvandle iPad til en tegnestasjon for barn

Nye LightBoard fra Griffin forvandler Apples iPad til en tegnestasjon for barnet, samtidig som den beskytter iPad fra skader.

LightBoard er et nytt interaktivt iPad-tilbehør for barn. Et kombinert futteral og applikasjon (app) skaper en barnevennlig stasjon for kunstnerisk aktivitet, samtidig som den beskytter foreldrenes iPad. iPad-en er omsluttet av et sprekksikkert skall av polykarbonat, med åpning til høyttalerne og hodetelefonutgangen. En innebygget skjermbeskyttelse, også av polykarbonat, beskytter mot riper.

Futteralet er ment å fungere sammen med LightBoard Trace-app-en, som kan lastes ned gratis fra iTunes App Store. Sammen med applikasjonen tilbyr iPad-en mer enn 35 ulike fargeaktiviteter og figurer for barnet. Skyv et papirark i rammen, åpne applikasjonen, og papiret er baklyst med tegninger som barnet kan følge med blyanten eller fargestiften. Sammen med produktet følger det med en svart, vannbasert tusj.

Pris: USD 39.99
griffintechnology.com

 

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.