iPad

Nye LightBoard fra Griffin forvandler Apples iPad til en tegnestasjon for barnet, samtidig som den beskytter iPad fra skader.

LightBoard er et nytt interaktivt iPad-tilbehør for barn. Et kombinert futteral og applikasjon (app) skaper en barnevennlig stasjon for kunstnerisk aktivitet, samtidig som den beskytter foreldrenes iPad. iPad-en er omsluttet av et sprekksikkert skall av polykarbonat, med åpning til høyttalerne og hodetelefonutgangen. En innebygget skjermbeskyttelse, også av polykarbonat, beskytter mot riper.

Futteralet er ment å fungere sammen med LightBoard Trace-app-en, som kan lastes ned gratis fra iTunes App Store. Sammen med applikasjonen tilbyr iPad-en mer enn 35 ulike fargeaktiviteter og figurer for barnet. Skyv et papirark i rammen, åpne applikasjonen, og papiret er baklyst med tegninger som barnet kan følge med blyanten eller fargestiften. Sammen med produktet følger det med en svart, vannbasert tusj.

Pris: USD 39.99
griffintechnology.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også