Android

Med Android Device Manager kan du finne din forsvunne mobil og slette den i et nødstilfelle.
forfatter

Apple har lenge hatt appen Finn Min iPhone, og nå har Google sluppet samme smarte funksjoner for Android-mobiler.

Aner du ikke hvor du sist la din mobil, kan du få den opp på et kart slik at du i det minste vet om du har lagt den igjen hjemme eller mistet den et sted. Er den hjemme kan du enkelt la den ringe så du hører hvor den er. Dette er bedre enn å bruke en annen telefon for å ringe den, for funksjonen ignorerer om du har satt den i stillemodus.

Er mobilen håpløst forsvunnet, kan du slette innholdet slik at ingen uvedkommende kommer over dine meldinger eller fotografier. Det krever imidlertid at man først aktiverer muligheten i mobilens innstillinger.

For å bruke Android Device Manager går du bare til adressen google.com/android/devicemanager og logger inn på samme konto som mobilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også