Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Finn din Android-mobil

Med Android Device Manager kan du finne din forsvunne mobil og slette den i et nødstilfelle.

Apple har lenge hatt appen Finn Min iPhone, og nå har Google sluppet samme smarte funksjoner for Android-mobiler.

Aner du ikke hvor du sist la din mobil, kan du få den opp på et kart slik at du i det minste vet om du har lagt den igjen hjemme eller mistet den et sted. Er den hjemme kan du enkelt la den ringe så du hører hvor den er. Dette er bedre enn å bruke en annen telefon for å ringe den, for funksjonen ignorerer om du har satt den i stillemodus.

Er mobilen håpløst forsvunnet, kan du slette innholdet slik at ingen uvedkommende kommer over dine meldinger eller fotografier. Det krever imidlertid at man først aktiverer muligheten i mobilens innstillinger.

For å bruke Android Device Manager går du bare til adressen google.com/android/devicemanager og logger inn på samme konto som mobilen.

forfatter

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.