iPad-tilbehør

Her er julegaven til aspirerende gitarister. Fender Squier Stratocaster har USB-kontakt og kan plugger rett i iPad-en.
forfatter

Gitaren har også vanlig 6,3 mm jackkontakt, slik at man kan plugge den i nærmeste gitarforsterker, men det er USB-pluggen som gir deg muligheten til å legge gitarsoloene dine i Garageband. Som er Apple genialt enkel musikkprogram for hobbymusikere. Hvor man kan ta opp musikk, spor for spor.

Gitaren leveres med en USB til dokkingkontakt, med 30 pinner. Slik at den passer til alle iPad-er og iPhone-modeller, unntatt iPad 4, iPhone 5 og iPad mini. Som bruker Apples nye Lightning-kontakt.

I tilfelle må man bruke en 30-pin til Lightning-overgang.

Uansett kan man spille inn musikken i Garageband eller en annet mikseapp for iPad eller iPhone, og ta opp signalet digitalt uten å måtte gå om en analog til digitalomvandler først.

Fender-gitaren som er tilgjengelig på Apple Store, har egen hodetelefonutgang, og kan også plugges i en Mac eller PC.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også