Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Farvel til iPod Touch

iPods 21 år lange historie er nå over. Apple produserer ikke flere eksemplarer av iPod Touch

Skrevet av / 12.05.22 - 13:03
Farvel til iPod Touch

Du må skynde deg hvis du vil kjøpe en den siste utgaven av iPod Touch fra 2019. Apple har nemlig varslet at produksjonen vil bli innstilt, og at det ikke kommer flere iPod-produkter fra selskapet i Cupertino.

Ifølge Apple er årsaken at alle de andre produktene kan spille musikk, så det er ingen grunn til å selge en dedikert musikkspiller i 2022.

Les også Helt ærlig, Apple, hva driver dere med? Steve Jobs snur seg i graven! Den nye iPod touch hører ikke hjemme i 2019.

Den første iPod Touch så dagens lys i 2007. Visuelt lignet produktet Apples første iPhone og hadde i likhet med den revolusjonerende smarttelefon den splitter nye multitouch-teknologien. I tillegg kunne iPod Touch også laste ned apper fra Apples nye App Store.

Helt tilbake i 2001 lanserte Steve Jobs den aller første iPod-en. Slagordet var «a thousand songs in your pocket,» og på få år ble iPod nesen synonymt med begrepet musikkspiller. Og i 2006 sto diverse iPod-produkter for halvparten av Apples totale omsetning.

 

 

Apple iPod end of life iPod first generation Apple iPod end of life iPod Mini Apple iPod end of life iPod Nano 2006 Apple iPod end of life iPod Touch
<
>
iPod Nano kom i 2006, et år hvor salget av iPod-produkter sto for halvparten av Apples totalte omsetning. (Foto: Apple)

Så det er en æra både i musikkindustrien så vel som teknologiindustrien som nå er over. Hvil i fred, iPod Touch. Takk for alt.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

Scroll to Top