Facebook lanserer kamera-app

Facebook Camera er en ny fotoapp som konkurrerer mot Instagram.
forfatter

Facebooks egen kameraapp vil gjøre det mulig å dele bilder opp til 2048 x 2048 piksler store i motsetning til den vanlige Facebook-appen, som deler lavoppløste bilder. Man kan dessuten velge flere bilder som skal deles på én gang, i stedet for å laste dem opp ett av gangen.

Enda mer interessant er det at programmet kan utføre grunnleggende redigering som å beskjære, rotere bilder og tilføye forskjellige fotofiltre. Ifølge Facebook er appen også mye raskere til å hente bilder enn den sedvanlige Facebook-appen. Når man starter appen, ser man dessuten nylig opplastete bilder fra sine venner.

Appen er i skrivende stund ikke dukket opp på den norske App Store, men finnes i den amerikanske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også