TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Et nettbrett som tåler en støyt

Panasonic Toughbook S1 er et sjutommers-nettbrett som tåler det aller meste.

forfatter
Publisert 24.05.21 - 13:21

Nettbrett egner seg godt til informasjon og registrering på jobb. Men hvis arbeidet er skittent, vått eller direkte farlig så blir det for hardt for innendørsmodellene.

Panasonic Toughbook S1 er et Android-nettbrett til nettopp dette formålet. Den robuste enheten er med sin 7-tommers skjerm optimal i hendene på f.eks patruljerende personale med blålys, teknikere som overvåker produksjonsbånd, feltteknikere som utfører inspeksjoner og vedlikehold samt bygningsarbeid.

Toughbook S1 er praktisk og behagelig å bruke takket være den medfølgende håndreimen, selv over lengre tid. Skjermen fungerer under alle værforhold, og er lysssterk nok til å brukes selv med direkte sollys. Den kan også brukes i regnvær og med beskyttelseshansker.

To kameraer og strekkodeleser

En konfigurerbar tilbehørs-inngang tilbyr diverse tilkoblingsløsninger, herunder en strekkodeleser eller en ekstra USB-port. Enheten har to kameraer, et frontkamera på 13 Mp og et bakkamera på 5 Mp. Den fås også med SIM-kortplass slik at man kan være på nett uavhengig av hvor man jobber.

Toughbook S1 er laget for bruk over lange perioder, og batteriet kan derfor byttes uten å måtte skru av enheten.

Enheten drives av Android 10 og er utstyrt med en Qualcomm SDM660 octacore-prosessor, 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass.

Toughbook S1 er både støv- og vannavvisende (IP64/67), MIL-STD-810H-sertifisert og testet til å kunne tåle fall fra opptil 1,5 meter ned på betong.

Prisene starter på EUR 1.110 (11.500 kroner)

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Nå er "USB-C" loven vedtatt Forbrukerne vil snart kunne bruke én enkelt ladeløsning for sine elektroniske enheter, melder EU-parlamentet.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Følg Lyd & Bilde