Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Doro lanserer SMS-mobil for eldre

Nå er det ikke lenger noen unnskyldning for eldre å ikke svare på meldinger! Doros nye modeller HandleEasy 328gsm og 330gsm satser på SMS-funksjonalitet for de med svakt syn og skrøpelige ledd.

Skrevet av / 11.06.08 - 09:29
Doro lanserer SMS-mobil for eldre

Mange eldre synes mobiltelefonen er vrien å bruke. Dette tar Doro konsekvensen av, med de to nye mobiltelefonene HandleEasy 328gsm og 330gsm.

HandleEasy 330gsm har store taster og fargeskjerm med høy kontrast som gjør det enkelt å taste inn og se telefonnummer og tekstmeldinger, men telefonene er samtidig små nok til å gli ned i lomma. Foruten SMS-funksjon har de FM-radio, lommelykt (ja, lommelykt!), vibrasjonssignal og høyttalerfunksjon.

HandleEasy 328gsm erstatter 326gsm. Telefonen har telefonbok med plass til opp til 100 navn og nummer, en tydelig skjerm og muligheten for å motta sms. Men å sende er ikke mulig. Altså, akkurat som de simpleste mobiltelefonene var i gode, gamle dager.
HandleEasy 328gsm leveres i fargene svart og hvit, mens HandleEasy 330gsm leveres i svart eller perlemorshvit. Begge kan kjøpes i telekom- og elektronikkbutikker over hele landet fra og med midten av juni. HandleEasy 328gsm kommer også til å finnes i butikker som spesialiserer seg på produkter for eldre forbrukere.
Priser:
HandleEasy 328gsm kr 1200
HandleEasy 330gsm kr 1400
www.doro.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Lyd & Bilde
Scroll to Top