Dokking til iPhone 6

Det tok sin tid, men nå er Apples egen dokking endelig klar for iPhone 6 og 6 Plus.

Skrevet av / 20.05.15 - 10:11
Dokking til iPhone 6

Andre leverandører som Belkin, og Twelve South, var kjapt ute med dokkingstasjoner for iPhone 6 og 6 Plus. Men Apple som tidligere har hatt ladestasjoner med dokking til iPhone, trengte trekvart år på lansere sin iPhone Lightning-dokkingstasjon.

Den har den lille pluggen som brukes på iPhone fra femmeren, og på baksiden sitter en lydutgang med 3,5 mm kontakt, og en dokkingkontakt, som man plugger i datamaskinen. For synkronisering av data, backup og lading av mobilen.

Man kan bruke iPhone-en som høyttalertelefon mens den står i dokkingstasjonen, uten at lyden dempes, i følge Apple. Det skal også være mulig å bruke mobilen med deksel på, når den står i dokkingen.

iPhone Lightning-dokkingstasjonen koster 379 kr.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top