Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ditt bilde på iPad-deksel

Utvalget at deksler og futteraler til smartmobiler er enormt. Men CeWes variant er ny. Her kan du få trykket ditt eget bilde på dekselet, også om du har Samsung-mobil.

Skrevet av / 18.12.12 - 13:00
Ditt bilde på iPad-deksel

CeWe er blant verdens største på fototrykk, på fotobøker, akryl- eller aluplater, og kort og kalendere med dine bilder på. De har også tekstiltrykk, slik at du kan bestille putetrekk med foto på, eller kaffekrus, kjøleskapsmagneter og mye annet med bilde på.

Nå kan de også levere deksler til iPhone 4 og 4S, Samsung Galaxy S2 og S3, og til iPad.

Dekslene er støpt i plast med en aluplate som bildet trykkes på. Bestillingen gjør man hos Elkjøp, og et smartmobildeksel koster 194 kroner, mens deksel til iPad koster 279 kroner.

Ikke nok med det, nå kan man også få laget sitt personlige dørskilt. Last opp et bilde av familien, og så mottar man et dørskilt på 15 x 20 cm i akryl, med foretrukken tekst og husnummer på. Dørskiltene som koster 194 kroner, er laget for å tåle vær og vind.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top