iPad-tilbehør

Utvalget at deksler og futteraler til smartmobiler er enormt. Men CeWes variant er ny. Her kan du få trykket ditt eget bilde på dekselet, også om du har Samsung-mobil.
Annonse
Annonse
forfatter

CeWe er blant verdens største på fototrykk, på fotobøker, akryl- eller aluplater, og kort og kalendere med dine bilder på. De har også tekstiltrykk, slik at du kan bestille putetrekk med foto på, eller kaffekrus, kjøleskapsmagneter og mye annet med bilde på.

Nå kan de også levere deksler til iPhone 4 og 4S, Samsung Galaxy S2 og S3, og til iPad.

Dekslene er støpt i plast med en aluplate som bildet trykkes på. Bestillingen gjør man hos Elkjøp, og et smartmobildeksel koster 194 kroner, mens deksel til iPad koster 279 kroner.

Ikke nok med det, nå kan man også få laget sitt personlige dørskilt. Last opp et bilde av familien, og så mottar man et dørskilt på 15 x 20 cm i akryl, med foretrukken tekst og husnummer på. Dørskiltene som koster 194 kroner, er laget for å tåle vær og vind.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.