BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

Denne videoen viser gul iPhone 5C

En video lekket på nettet bringer oss tettere på det som kan være den kommende iPhone 5C.

Vi har allerede hørt ryktene, at Apple er på vei med en billig-version av iPhone som kommer til å hete iPhone 5C. Men den siste uken har det dukket opp flere bilder på nettet som viser den kommende iPhone 5C’s plastbakside i alle regnbuens farver. Videre er det nå bred enighet om at C’en i navnet står for Color.

Bildene (se galleri under) ble lekket av nettstedet sonnydickson.com, som hevder å ha så velinformerede interne kilder hos Apple at de er i stand til å bringe troverdige bilder og videoopptak av kommende Apple-produkter før alle andre.

yellow-905x505 P1100313-1518x2024-990x505 P1100306-1518x2024-990x505 baby-blue-905x505 P1100290-2024x1518-990x505 pink-905x505
<
>

Om det alltid stemmer er en annen sak, men nå har i hvert fall sonnydickson.com offentliggjort en video som går meget tett på en gul utgave av iPhone 5Cs bakside. Det interessante ved videoen er at baksiden blir sammenlignet direkte med alle de tidligere og eksisterende iPhone-modeller, helt fra originalen og frem til dagens iPhone 5.

Apple forventes å lancere nye produkter ved et stort arrangement den 10. september, men om iPhone 5C vil bli presentert da eller ved en senere anledning, vet vi først da.

Her er videoen av det som angivelig er en gul iPhone 5C:

Slutt for iPhone 4S?
Faktum er at introduksjonen av en billigere iPhone vil bryte med Apples tidligere strategi, som er å la forrige iPhone-modell falle i pris når den nye modellen lanseres. Men den nåværende iPhone 4S har ikke 4″ skjerm og støtter heller ikke Apples nye Lightning-kontakt.

Det kan være årsaken til at Apple i stedet vil lansere iPhone 5C, formodentlig til samme pris som dagens billigmodell iPhone 4. Den koster i dag 2.999 kroner med 8 GB lagringsplass i Apple Store.

Man kan altså forestille seg at den nye produktporteføljen etter lanseringen den 10. september vil bestå av iPhone 5S, iPhone 5 og iPhone 5C, hvor så alle Apple-mobilene vil ha det nye skjermformatet og Lightning kontakten – mens de gamle iPhone 4-modeller forsvinder fra butikkerne. Men det gjenstår å se!

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nå kan du spare mye penger på nytt kamera
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!