Search
Generic filters

Denne videoen viser gul iPhone 5C

En video lekket på nettet bringer oss tettere på det som kan være den kommende iPhone 5C.

Vi har allerede hørt ryktene, at Apple er på vei med en billig-version av iPhone som kommer til å hete iPhone 5C. Men den siste uken har det dukket opp flere bilder på nettet som viser den kommende iPhone 5C’s plastbakside i alle regnbuens farver. Videre er det nå bred enighet om at C’en i navnet står for Color.

Bildene (se galleri under) ble lekket av nettstedet sonnydickson.com, som hevder å ha så velinformerede interne kilder hos Apple at de er i stand til å bringe troverdige bilder og videoopptak av kommende Apple-produkter før alle andre.

yellow-905x505 P1100313-1518x2024-990x505 P1100306-1518x2024-990x505 baby-blue-905x505 P1100290-2024x1518-990x505 pink-905x505
<
>

Om det alltid stemmer er en annen sak, men nå har i hvert fall sonnydickson.com offentliggjort en video som går meget tett på en gul utgave av iPhone 5Cs bakside. Det interessante ved videoen er at baksiden blir sammenlignet direkte med alle de tidligere og eksisterende iPhone-modeller, helt fra originalen og frem til dagens iPhone 5.

Apple forventes å lancere nye produkter ved et stort arrangement den 10. september, men om iPhone 5C vil bli presentert da eller ved en senere anledning, vet vi først da.

Her er videoen av det som angivelig er en gul iPhone 5C:

Slutt for iPhone 4S?
Faktum er at introduksjonen av en billigere iPhone vil bryte med Apples tidligere strategi, som er å la forrige iPhone-modell falle i pris når den nye modellen lanseres. Men den nåværende iPhone 4S har ikke 4″ skjerm og støtter heller ikke Apples nye Lightning-kontakt.

Det kan være årsaken til at Apple i stedet vil lansere iPhone 5C, formodentlig til samme pris som dagens billigmodell iPhone 4. Den koster i dag 2.999 kroner med 8 GB lagringsplass i Apple Store.

Man kan altså forestille seg at den nye produktporteføljen etter lanseringen den 10. september vil bestå av iPhone 5S, iPhone 5 og iPhone 5C, hvor så alle Apple-mobilene vil ha det nye skjermformatet og Lightning kontakten – mens de gamle iPhone 4-modeller forsvinder fra butikkerne. Men det gjenstår å se!

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!