Denne videoen viser gul iPhone 5C

En video lekket på nettet bringer oss tettere på det som kan være den kommende iPhone 5C.

Vi har allerede hørt ryktene, at Apple er på vei med en billig-version av iPhone som kommer til å hete iPhone 5C. Men den siste uken har det dukket opp flere bilder på nettet som viser den kommende iPhone 5C’s plastbakside i alle regnbuens farver. Videre er det nå bred enighet om at C’en i navnet står for Color.

Bildene (se galleri under) ble lekket av nettstedet sonnydickson.com, som hevder å ha så velinformerede interne kilder hos Apple at de er i stand til å bringe troverdige bilder og videoopptak av kommende Apple-produkter før alle andre.

yellow-905x505 P1100313-1518x2024-990x505 P1100306-1518x2024-990x505 baby-blue-905x505 P1100290-2024x1518-990x505 pink-905x505
<
>

Om det alltid stemmer er en annen sak, men nå har i hvert fall sonnydickson.com offentliggjort en video som går meget tett på en gul utgave av iPhone 5Cs bakside. Det interessante ved videoen er at baksiden blir sammenlignet direkte med alle de tidligere og eksisterende iPhone-modeller, helt fra originalen og frem til dagens iPhone 5.

Apple forventes å lancere nye produkter ved et stort arrangement den 10. september, men om iPhone 5C vil bli presentert da eller ved en senere anledning, vet vi først da.

Her er videoen av det som angivelig er en gul iPhone 5C:

Annonse

Slutt for iPhone 4S?
Faktum er at introduksjonen av en billigere iPhone vil bryte med Apples tidligere strategi, som er å la forrige iPhone-modell falle i pris når den nye modellen lanseres. Men den nåværende iPhone 4S har ikke 4″ skjerm og støtter heller ikke Apples nye Lightning-kontakt.

Det kan være årsaken til at Apple i stedet vil lansere iPhone 5C, formodentlig til samme pris som dagens billigmodell iPhone 4. Den koster i dag 2.999 kroner med 8 GB lagringsplass i Apple Store.

Man kan altså forestille seg at den nye produktporteføljen etter lanseringen den 10. september vil bestå av iPhone 5S, iPhone 5 og iPhone 5C, hvor så alle Apple-mobilene vil ha det nye skjermformatet og Lightning kontakten – mens de gamle iPhone 4-modeller forsvinder fra butikkerne. Men det gjenstår å se!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Poly vil komme seg på markedet for profesjonell lyd & video til hjemmekontor.
3:2-skjermen får 3.3K oppløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-sertifisering
Apple er verdens mest verdifulle selskap, igjen.
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.