Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Den nye 3-i-1-reiseladeren fra Mophie får Magsafe

Med Apples magnetiske ladestandard blir laderen enda enklere å bruke.

Skrevet av / 19.11.23 - 19:01
Den nye 3-i-1-reiseladeren fra Mophie får Magsafe
Alle som er ute og reiser fra tid til annen, kjenner til problemet med å løpe rundt og lete etter ladere til mobiler, hodetelefoner og smartklokker. Hvis familien i det hele tatt lar deg ta dem med deg. Og så er det alle de fordømte ledningene du må forholde deg til. Da er det mye enklere å ha en dedikert reiselader som du alltid kan ha i kofferten, slik at det blir én ting mindre å glemme.
En av dem har vært Mophies variant som inkluderte trådløs lading for iPhone, Airpods og Apple Watch. Men den ladet bare klokken med 5 watt, og iPhone-laderen var bare en vanlig QI-ladeplate. Resultatet var at du kunne våkne opp og oppdage at telefonen var litt skjev og ikke ladet i det hele tatt i løpet av natten.
Foto: Mophie

Nå kommer det en ny versjon som løser disse problemene. iPhone-laderen er nå en ekte Magsafe-lader. Det betyr at de klikkes sammen magnetisk for å plassere telefonen på den mest optimale plasseringen, noe som gir 15 watts lading. De har også oppgradert Watch-laderen til den raskere 7,5-wattsstandarden, den samme som Apples nyeste.

 

Den nye 3-i-1-reiseladeren med MagSafe har redefinert begrepet effektiv lading og sørger for at enhetene forblir ladet under hele reisen. Produktet er allerede en av Mophies bestselgere, men vi har gjort forbedringer i vår søken etter konstant perfeksjon. Vi tror forbrukerne vil sette pris på det de ser», sier Gavin Slevin, administrerende direktør i ZAGG International.

 

Hentet fra pressemeldingen:

  • Laget for MagSafe – MFi-sertifisert: Laderens magnetiske festepunkt er designet for iPhone og andre enheter som er kompatible med trådløs lading.
  • Rask trådløs lading på opptil 15 watt: Lad enheten din med høyest mulig hastighet.
  • Lad opptil tre enheter samtidig: Lad alle enhetene dine på ett sted med dedikerte spor.
  • Hurtiglading for Apple Watch: Den magnetiske hurtigladeren for Apple Watch kan foldes sammen slik at klokken holdes i en ideell vinkel, noe som gir optimal utnyttelse av nattbordsmodus.
  • Ladespor for AirPods: Et dedikert ladespor for AirPods/AirPods Pro sørger for at ladingen starter umiddelbart ved kontakt.
  • Designet for reiser med plass til AirTag: 3-i-1-reiseladeren kan brettes sammen og legges i et kompakt reiseetui som nå er sikret med glidelås. Reiseetuiet har praktiske lommer for ladekabler og en diskret lomme for AirTag.
  • Bærekraftig reiseetui: Reiseladeetuiet er laget av miljøvennlig stoff med opptil 50 prosent resirkulert materiale.
  • Alt inkludert: 3-i-1-reiselader med MagSafe, USB-C-kabel (1 m), 30 W USB-C PD-veggadapter, reiseetui og brukerveiledning.
  • Dimensjoner utfoldet: Høyde: 0,9 cm, Lengde: 29,8 cm. Bredde: 8 cm. Vekt: 318 g

 

Pris og tilgjengelighet

Mophie 3-in-one Travel Charger er tilgjengelig nå og koster 1.990 kroner.

Les mer hos Mophie

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Når får din Samsung-mobil Android 14?

Slik blir Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro er forsinket

OnePlus 12 lanseringsdato avslørt?

Sikkerhetsnivå: Nothing

Apple gir etter på SMS

En mer praktisk Apple-reiselader

iMessage på Android

Er Humane AI Pin et steg mot en fremtid uten skjermer?

App Store-monopolet opphører

iPhone-angrep uten forsvar

Samsung satser på AI

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top