Search
Generic filters

Canal Digital til Android

Endelig kommer Canal Digital GO-appen til Android nettbrett og mobiler.

Fra og med i dag kan enda flere satellitt-TV kunder hos Canal Digital laste ned den GO-appen til sine mobiler og nettbrett. Den nye tjenesten ble lansert til iPad og iPhone i fjor høst, men blir nå også tilgjengelig på enheter som bruker Android operativsystemet.

– Med dagens lansering av GO på Android mobiler og nettbrett kan enda flere av våre kunder se store deler av sitt TV-tilbud på bærbare skjermer. Vi har tidligere lansert GO på iPhone og iPad slik at vi nå har en godt utgangspunkt å bygge videre på. Fremover vil vi lansere flere nye TV-kanaler og legge til flere funksjoner slik at kundene kan se det de ønsker, når de ønsker og på den skjermen som de selv foretrekker å se på TV, sier Roger von Zernichow, adm.dir i Canal Digital Norge.

GO på Android nettbrett og mobil vil ha de samme funksjonalitetene og brukeropplevelsen som man får på dagens iPhone og iPad-løsning.
GO til Android vil ha den samme funksjonaliteten som dagens iPhone og iPad-løsning.

Abonnementet bestemmer innholdet
GO-appen gir tilgang til opptil 36 direktesendte TV-kanaler og «Ukesarkivet» med innhold man gikk glipp av. Hvilket innhold og TV-kanaler man har tilgang på bestemmes ut i fra hvilket TV-abonnement man har. Innholdet på de bærbare skjermene speiler det man har i TV-abonnementet. Samtlige abonnenter vil inntil videre kunne benytte tjenesten kostnadsfritt, i følge Canal Digital.

GO på Android tilbyr 36 direktesendte TV-kanaler, inkludert tre TV-kanaler fra TV 2 Sport Premium som viser Premier League, Ukesarkiv med flere tusen titler fra 20 ulike TV-kanaler. Serie- og filmentusiaster kan i tillegg benytte underholdningstilbudet fra C More som omfatter tusenvis av filmer en rekke HBO-serier, mens barnefamilier også kan se kjente og kjære barnefilmer fra Barnas SF Favoritter.

Last ned appen i Google Play Store

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.