Batteri

Denne uken kommer iPhone 5S i butikkene, og det første batteridekselet som utvider batteritiden er allerede klart
forfatter

Fredag 25. slippes iPhone 5S (og 5C) i norske butikker. Batteritiden er blant de mange tingene som skal være forbedret på 5S, men det hender at batteriet tømmes vel fort. Hvis man ikke har en lader for hånden – og en stikkontakt, er man like langt.

Da er batteripakker kjekt å ha. Eller enda bedre, et batterideksel. Som Xtorm Power Pack. Et slankt batterideksel tilpasset 5S ( og iPhone 5), som gir deg inntil 10 timer ekstra batteritid.

A-Solar-Xtorm-iPhone-5-5

Xtorm Power Pack kan enkelt tas av og på, og lades via en medfølgende micro USB-kabel, og behøver ikke være påslått før mobilen er tom for strøm. Da trykker man inn knappen på dekselet i tre sekunder, så kobler Xtorm Power Pack inn og vips har du strøm og lading.

Batteridekselet kan lades med mobilen i, samtidig, og da har man både fulladet mobil og ekstra strøm i et hendig format.

Batteridekselet som selges av Podpad til 749 kr, har såkalt Made For iPhone-sertifisering, som garanterer at det har godkjent lisens fra Apple, og at det faktisk virker sammen med iPhone 5 og 5S med iOS7.

A-Solar-Xtorm-iPhone-5-3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.