Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Asus Zenfone 10 kommer 29. juni

Asus har fastsatt lanseringsdatoen for Zenfone 10, som blir en kompaktmodell med Snapdragon 8 Gen 2.

Skrevet av / 08.06.23 - 12:08
Asus Zenfone 10 kommer 29. juni

Asus har nå spikret datoen for neste generasjon av sin flaggskipmobil, Zenfone. Asus Zenfone 10 kommer på markedet 29. juni.

Selv om Asus er en av minste aktørene på mobilmarkedet, har de likevel klart å utvikle mange særdeles interessante mobiler. Zenfone 9 for eksempel, som var en av de beste Android-smarttelefonene i 2022.

Pressemeldingen er som vanlig nokså vag, men den lover et forbedret kamerasystem og nye programvarefunksjoner for bildeforbedring.

Les også En liten dynamittkubbe Zenfone 9 viser alle merkevaremobilene bakhjulet med en ytelse i high end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vilt.

Men det vi derimot kan hente ut ifra bildet, er at Zenfone 10, i likhet med forgjengeren, blir en kompaktmodell. Prosessorplattformen blir naturligvis Snapdragon 8 Gen 2, en av de raskeste mobilprosessorene som finnes på markedet i dag.

Pressemeldingen oppgir ingen konkrete opplysninger om kamerasystemet. Men ettersom en gimbal er avbildet på teaserbildet, antar vi at Asus også denne gangen har integrert en gimbal i hovedobjektivet for bedre bildestabilisering. Asus har opp gjennom årene gjort seg bemerket med noen ganske unike påfunn på kamerasiden. Som den roterende kamerabroen i Zenfone 6 og 7 Pro. Men gimbalen i Zenfone 9 fungerte faktisk, og den gjorde det mulig å ta bilder og spille inn video selv under krevende forhold.

Les også Asus’ beste mobil noensinne Asus har rykket helt opp i high-end-klassen med en tungvektsmobil som kan konkurrere på lik linje med de beste på markedet. Er dette Asus sitt øyeblikk?

Videre lover Asus «avanserte AI-funksjoner» i både brukergrensesnittet og blant kamerafunksjonene.

Vi kommer tilbake med en test av Zenfone 10, så snart vi får sjansen til å prøve den.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top