Julaften hele året

  Morsomme og praktiske smådingser får oss til å gå i spinn, og vennene dine grønne av misunnelse. Her er årets produkter som alle har råd til.

I disse krisetider er det mange som tenker seg om før de investerer i en ny hjemmekino. Derimot virker det som om vi trøstekjøper småelektronikk der man ikke trenger å tenke så mye eller knuse sparegrisen for å få råd til utgiften. Det er nok derfor vi blir så opprørte over mobiltelefoner. Det har blitt et livsstilsprodukt som vi faktisk kan kjøpe på impuls og få oppmerksomhet for når vi trekker den frem. Årets modeller har blitt koblet til medienettverket hjemme og den utviklingen ser ut til å fortsette i 2010. Vi har også sett nye, interessante operativsystemer for mobiler der Googles Android er det mest interessante.
Blant de klassiske GPS-navigatorene har det ikke skjedd så mye det siste året, i det minste ikke i Skandinavia. Ute i Europa begynner de imidlertid å bli tilkoblet Internett for å få tilgang til fersk informasjon om trafikksituasjon, parkering, interessepunkter og kontaktopplysninger. I 2010 kommer det modeller som skal fungere også i Sverige.

Det som derimot har skjedd, er at det har kommet ordentlige GPS-applikasjoner til iPhone. Med samme programvare og kart som finnes i ordentlige GPS-navigatorer, kommer de nok til å kjenne konkurransen fremover. Også andre applikasjoner blir stadig mer proffe på iPhone og kjente varemerker dukker stadig oftere opp i App Store. Det er derfor ingen overraskelse at iPhone 3GS er årets gadget – den er jo bare så mye mer enn en mobiltelefon.
Gjennom 2009 har over hundre fantastiske smådingser passert gjennom testlabben. Men her kommer våre absolutte favoritter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!