Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Større, tøffere og raskere Apple Watch 7

Registrerer at du tryner på sykkel og ringer 113.

Skrevet av / 14.09.21 - 19:50
Større, tøffere og raskere Apple Watch 7

At Apples smartklokke passer på deg, er ikke noe nytt, men nye Apple Watch 7 er selvsagt mer avansert og kan også varsle hvis du tryner på sparkesykkelen.

Apple Watch 7 sjekker først med deg om det gikk bra, hvis du er ute av stand til å svare, ringer den opp 113.

Men fordrer at den tåler fallet, og det mener Apple den sjuende utgaven gjør enda bedre enn den forrige. Et safirglass dekker den nye – 20 % større, skjermen som strekker seg enda lengre ut i kantene, og tåler mer juling. Apple sier at den er IP6X-sertifisert, og er vanntett til 50 meter.

Den større skjermen har de fått til ved å slanke rammen rundt med 40 %, og formen er mer avrundet som man kan se av bildene. Skjermen er også mer synlig fra sidene, og opptil 70 % mer lys skal gjøre det enklere å se skjermen når man ikke ser direkte på den.

Skjermen er også mer lesbar på tekst, bilder kommer mer til sin rett, og Apple Watch 7 har også et skjermtastatur.

Skjermbilde 2021-09-14 kl. 19.26.23 Skjermbilde 2021-09-14 kl. 19.26.14
<
>

Batteriet lader 33 % raskere, men holder de samme oppgitte 18 timene før klokken må lades. Det kan gjøres på 45 minutter, hvis man klarer seg med 80 % batterikapasitet.


Som alltid kan man velge farge på en Apple Watch, og 7-generasjon skal koste 399 US dollar når den blir tilgjengelig en gang i løpet av høsten.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “Større, tøffere og raskere Apple Watch 7”

  1. Er bredden den samme på klokkeremmene slik at man ikke trenger å bytte alle remmene man har fra før, noen der ute som vet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top