Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Større, tøffere og raskere Apple Watch 7

Registrerer at du tryner på sykkel og ringer 113.

At Apples smartklokke passer på deg, er ikke noe nytt, men nye Apple Watch 7 er selvsagt mer avansert og kan også varsle hvis du tryner på sparkesykkelen.

Apple Watch 7 sjekker først med deg om det gikk bra, hvis du er ute av stand til å svare, ringer den opp 113.

Men fordrer at den tåler fallet, og det mener Apple den sjuende utgaven gjør enda bedre enn den forrige. Et safirglass dekker den nye – 20 % større, skjermen som strekker seg enda lengre ut i kantene, og tåler mer juling. Apple sier at den er IP6X-sertifisert, og er vanntett til 50 meter.

Den større skjermen har de fått til ved å slanke rammen rundt med 40 %, og formen er mer avrundet som man kan se av bildene. Skjermen er også mer synlig fra sidene, og opptil 70 % mer lys skal gjøre det enklere å se skjermen når man ikke ser direkte på den.

Annonse

Skjermen er også mer lesbar på tekst, bilder kommer mer til sin rett, og Apple Watch 7 har også et skjermtastatur.

Annonse
Skjermbilde 2021-09-14 kl. 19.26.23 Skjermbilde 2021-09-14 kl. 19.26.14
<
>

Batteriet lader 33 % raskere, men holder de samme oppgitte 18 timene før klokken må lades. Det kan gjøres på 45 minutter, hvis man klarer seg med 80 % batterikapasitet.


Som alltid kan man velge farge på en Apple Watch, og 7-generasjon skal koste 399 US dollar når den blir tilgjengelig en gang i løpet av høsten.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.