TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Større, tøffere og raskere Apple Watch 7

Registrerer at du tryner på sykkel og ringer 113.

forfatter
Publisert 14.09.21 - 19:50

At Apples smartklokke passer på deg, er ikke noe nytt, men nye Apple Watch 7 er selvsagt mer avansert og kan også varsle hvis du tryner på sparkesykkelen.

Apple Watch 7 sjekker først med deg om det gikk bra, hvis du er ute av stand til å svare, ringer den opp 113.

Men fordrer at den tåler fallet, og det mener Apple den sjuende utgaven gjør enda bedre enn den forrige. Et safirglass dekker den nye – 20 % større, skjermen som strekker seg enda lengre ut i kantene, og tåler mer juling. Apple sier at den er IP6X-sertifisert, og er vanntett til 50 meter.

Den større skjermen har de fått til ved å slanke rammen rundt med 40 %, og formen er mer avrundet som man kan se av bildene. Skjermen er også mer synlig fra sidene, og opptil 70 % mer lys skal gjøre det enklere å se skjermen når man ikke ser direkte på den.

Skjermen er også mer lesbar på tekst, bilder kommer mer til sin rett, og Apple Watch 7 har også et skjermtastatur.

Skjermbilde 2021-09-14 kl. 19.26.23 Skjermbilde 2021-09-14 kl. 19.26.14
<
>

Batteriet lader 33 % raskere, men holder de samme oppgitte 18 timene før klokken må lades. Det kan gjøres på 45 minutter, hvis man klarer seg med 80 % batterikapasitet.


Som alltid kan man velge farge på en Apple Watch, og 7-generasjon skal koste 399 US dollar når den blir tilgjengelig en gang i løpet av høsten.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Er bredden den samme på klokkeremmene slik at man ikke trenger å bytte alle remmene man har fra før, noen der ute som vet?

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse Den nye Galaxy Watch5-serien skal bl.a. gi deg mer innholdsrik søvnregistrering.
Samsung oppgraderer sine brettbare mobiler De to brettbare mobilene kommer blant annet med lynrask prosessor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 
En liten dynamittkubbe Zenfone 9 viser alle merkevaremobilene bakhjulet med en ytelse i high end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vilt.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend