Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Apple lekker opplysninger om ny mobil

Oppslag på Apples nettside avslører design og navn på 2020-versjonen av iPhone SE.

Skrevet av / 04.04.20 - 12:02
Apple lekker opplysninger om ny mobil

Om det er med vilje eller en feil, vet vi ikke, men Apple har indirekte avslørt både navn og design på en ny utgave av iPhone SE. En offisiell lansering kan altså ikke være mange dager unna.

I hvert fall kan man nå på Apples egen nettside kjøpe tilbehør fra Belkin, som passer til iPhone 7, 8 og SE. Ettersom den tidligere SE-modellen hadde samme design som iPhone 5S og for øvrig er utgått, er det med andre ord god grunn til å tro at dette dreier seg om en helt ny modell.

Skal man tro på det amerikanske techmediet 9to5mac.com, så får den nye iPhone SE tilnavnet 2020 og kommer i fargene hvit, svart og rød.

På Apples nettside kan man nå kjøpe skjermbeskyttelse fra Belkin, som passer til den nye iPhone SE-modellen. (Foto: Peter Gotschalk)

2020-utgaven av iPhone SE kommer i tre forskjellige versjoner med hhv. 64 GB, 128 GB og 256 GB innebygd lagring, skriver 9to5mac videre, og prisen for den minste modellen skulle lande på USD 399, tilsvarende 4.200 norske kroner

Om det skulle stemme, at iPhone SE får samme design som iPhone-modellene 7 og 8, betyr det at skjermstørrelsen blir på 4,7″ i Retina HD-oppløsning.

Nå er vi spente på å se når Apple offisielt lanserer den nye mobilen, men det kan allerede bli før påske, vurderer 9to5mac.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top