Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Apple lanserer iOS8

På Worldwide Developers Conference i San Francisco, viste Apple i kveld norsk tid, siste versjon av sitt mobile operativsystem, iOS8.

Health app

Blant de mest interessante nyhetene er den nye appen Health, som samler all din helseinformasjon som tidligere var spredt på flere ulike programmer. For eksempel kan man hente frem kroppsvekt trådløse vekt, og søvninformasjon fra smararmbåndet ditt. Du kan også dele din helsetilstand til med legen, som kan gi tilbakemelding på dine verdier.

home automation

Apple har også samarbeidet med produsenter av «Smart Home» produkter, som skal gjøre det lettere å styre ulike funksjoner i hjemmet. I stedet for å ha separate apps til kontroll av belysning og oppvarming, produktene håndteres fra en felles Apple app, som gjør det mulig å gruppere hendelser og styre dem med stemmen. I fremtiden kan det holde å si «god natt iPhone» mens dørene låses, lysene slukkes slått av, og varmen synker noen grader.

iPhone5s_iPadMini_PhotosMoments-PRINT

Apple utvider også funksjonaliteten til nettsky-tjenesten iCloud , hvor du kan lagre alle typer filer fra flere enheter . Den siste versjonen av dokumentet kan deretter redigeres fra Mac , iPad , iPhone og Windows. Apple har også forbedret lagring av bilder og video, slik at det blir enklere å finne og få tilgang til dem fra alle sine enheter.

ios8 phones

Annonse

Blant andre nyheter er muligheten for at familien kan få tilgang til hverandres musikk, filmer, bøker og apper kjøpt i iTunes. Foreldre kan nå oså godkjenne kjøp som barna vil gjøre. Apple vil også støtte tastatur fra flere produsenter.

family

forfatter
Skrevet av

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.