Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple forsvarer pukkelryggen

Tim Cook mener funksjon denne gang går foran form.

Skrevet av / 15.12.15 - 15:17
Apple forsvarer pukkelryggen

I forrige uke slapp Apple sitt første egne batterideksel til iPhone 6s. Det hadde flere smarte fordeler sammenlignet med konkurrentene. Men på ett område ligger det faktisk etter dem – designen.

Det tok ikke lenge før nettet svømte over av negative reaksjoner. Folk undret seg om det var en praktikant som hadde utviklet det og om John Ive, Apples designsjef, virkelig hadde godkjent det. Først og fremst var det den merkelige klumpen som folk reagerte på og dekselet fikk raskt kallenavnet «the hump» – eller «pukkelen».

Mashable passet på å spørre Tim Cook om dekselet da de traff ham.

– Jag ville ikke kalt den «pukkelen», sa Cook.

Han mente at dekselet er utviklet for å lett kunne settes på og tas av og at det dermed må være av et mykt materiale. Og dermed er tydeligvis kulen en logisk konsekvens…

Mange har også ment at Apple ved å slippe dekselet mer eller mindre har innrømmet at batteritiden på iPhone 6 ikke duger. Men det er ikke Cook enig i.

– Om du lader din mobil hver dag trenger du forhåpentlig vis ikke dekselet i det hele tatt. Men om du er ute i skogen og blir borte over natten er det fint å ha.

Mophie Juice Pack för iPhone
Mophie Juice Pack för iPhone

Vi har også sett en teori på nettet om att Apple ikke hadde så mye å velge i da Mophie, en annan produsent av deksler, faktisk har tatt patent på mange av sine løsninger.

Kilde: Mashable

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top