Apple avduker ny iPhone på mandag

Her er beviset.

Skrevet av / 18.03.16 - 14:43
Apple avduker ny iPhone på mandag

Kinas svar på Facebook heter Weibo, og her dukker det fra tid til annen opp interessante lekkasjer om nye produkter. Deriblant også det aktuelle ryktet om den kommende iPhone SE, som vi forventer å se på mandag, når Apple løfter sløret for nye produkter ved et arrangement i San Francisco.

Foto: Weibo via iPhone-ticker.de
Foto: Weibo via iPhone-ticker.de

Nylig dukket nemlig ovenstående bilde opp på Weibo, og selv om det prinsipielt kan være en forfalskning, så er det i godt selskap med de ryktene vi allerede har hørt om den kommende iPhone SE:

Navnet blir faktisk “iPhone SE”, mobilen får 16 GB innebygd lagringsplass, Lightning-kontakt og også NFC, hvilket nok betyr at mobilen vil støtte Apples egen betalingsløsning, Apple Pay.

Foto: Apple
Foto: Apple

Apples lansering på mandag skjer under slagordet “Let us loop you in”, og det er snakk om en mindre lansering, hvor vi foruten nevnte iPhone SE regner med å se en eller annen form for ny iPad. Kanskje en iPad Air 3 eller en iPad Air Pro.

Kilde: Macrumors

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top