TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Apple avduker ny iPhone på mandag

Her er beviset.

forfatter
Publisert 18.03.16 - 14:43

Kinas svar på Facebook heter Weibo, og her dukker det fra tid til annen opp interessante lekkasjer om nye produkter. Deriblant også det aktuelle ryktet om den kommende iPhone SE, som vi forventer å se på mandag, når Apple løfter sløret for nye produkter ved et arrangement i San Francisco.

Foto: Weibo via iPhone-ticker.de
Foto: Weibo via iPhone-ticker.de

Nylig dukket nemlig ovenstående bilde opp på Weibo, og selv om det prinsipielt kan være en forfalskning, så er det i godt selskap med de ryktene vi allerede har hørt om den kommende iPhone SE:

Navnet blir faktisk “iPhone SE”, mobilen får 16 GB innebygd lagringsplass, Lightning-kontakt og også NFC, hvilket nok betyr at mobilen vil støtte Apples egen betalingsløsning, Apple Pay.

Foto: Apple
Foto: Apple

Apples lansering på mandag skjer under slagordet “Let us loop you in”, og det er snakk om en mindre lansering, hvor vi foruten nevnte iPhone SE regner med å se en eller annen form for ny iPad. Kanskje en iPad Air 3 eller en iPad Air Pro.

Kilde: Macrumors

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde