Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

«Alle» kan installere iOS 7

Apple har sluppet den første beta-versjonen av iOS 7 til utviklere. Men allerede nå er softwaren tilgjengelig diverse steder på nettet, slik at alle kan prøve det nye operativsystemet.

Skrevet av / 13.06.13 - 16:13
«Alle» kan installere iOS 7

Advarsel: Forsøk på å installere iOS 7 på din iPhone eller iPod touch skjer på eget ansvar! Lyd & Bilde påtar seg ikke ansvar for hva som skjer med telefonen din. Vi kan heller ikke garantere at det er lovlig å laste ned betaversjonen av iOS 7 som vi linker til i artikkelen.

Vanligvis må du være registrert som utvikler hos Apple for å kunne laste ned betaversjoner av ny softwar.Men det finnes folk der ute, som gjerne deler med resten av verden, og derfor kan du allerede nå laste ned den første betaversjonen av iOS 7 helt utenom Apples servere. Det kan du for eksempel gjøre her.

Vær oppmærksom på, at du må laste ned en bestemt versjon av operativsystemet, avhengig av om du har en iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 eller en 5. generasjon iPod touch.

Skærmbillede 2013-06-11 kl. 15.37.58

Husk å ta backup av din iPhone eller iPod før du forsøker å installere betaen. Når du så har lastet ned riktig version af iOS 7 går du inn i iTunes (som du må ha i nyeste versjon uansett om du er Mac- eller Windows-bruker).

For å installere softwaren skal du IKKE velge «Restore» i iTunes. KliKk i stedet på «Update», mens du holder Alt/Option (på Mac) eller Shift-tasten (på Windows) nede.

Hvis du ønsker å fjerne iOS 7 igen, kan du følge denne guiden.

Denne videoen forklarer i detalj hvordan du oppdaterer din iDings til iOS 7:

https://www.youtube.com/watch?v=yPyQxSozAwM

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top