6 toppmobiler til spottpris

Her er 6 high-end smartmobiler, som fortsatt er aktuelle, men koster en del mindre enn da de ble lansert.

Skrevet av / 12.08.15 - 09:13
6 toppmobiler til spottpris

De store mobilprodusentene hadde det travelt med å lansere nye modeller i løpet av våren. Spesielt på Mobile World Congress i begynnelsen av mars vrimlet det med nye produkter. Men nå som sommeren går mot slutten, er verdens største elektronikkmesse, IFA i Berlin, like rundt hjørnet.

Her kan vi også håpe på å se nye mobilmodeller fra produsenter som Samsung, LG og Microsoft – i hvert fall er flere av disse produsentenes toppmodeller langt billigere nå enn da de ble lansert. Også selv om det ikke nødvendigvis var veldig lenge siden.

Her er et overblikk over fete toppmodeller, hvorav noen av dem har blitt vesentlig rimeligere.

Nokia_Lumia_930 Testet hos Lyd og Billede

Nokia Lumia 930, 32 GB lagring
Originalpris: 4.000 kroner
Kan kjøpes for: 3.790 kroner

Dette skrev vi da vi testet den:
Ser man bort fra det fortsatt magre tilbudet av apper, kan Lumia 930 konkurrere med de beste Android- og iOS-mobilene. Det er tvilsomt om den kan konvertere brukerne av sistnevnte, men om du vil ha en WP-mobil er det definitivt denne du skal ha.

LG G Flex2_990

LG G Flex 2, 16 GB lagring
Originalpris: 5.800 kroner
Kan kjøpes for: 3.990 kroner

Dette skrev vi da vi testet den:
Det å ha en bøyd mobil er først og fremst et spørsmål om komfort da den er deilig å holde og ha i lommen. Og føler man for det trenger man med den nye modellen ikke lenger kompromisse. LG G Flex 2 kan meget godt måle seg med konkurrentene både hva gjelder ytelser og funksjoner. Den tar uvanlig vellykkede bilder og skjermen er bra.

Motorola Nexus 6_990

Motorola Nexus 6, 32 GB lager
Originalpris: 5.500 kroner
Kan kjøpes for: 4.990 kroner

Dette skrev vi da vi testet den:
Nexus-mobilene pleier å imponere med den siste maskin- og programvaren, og Nexus 6 er intet unntak. Det er en oppvisning i gjennomtenkt design og grensesnitt med en ytelse som plasserer de fleste konkurrentene langt bak.

LG_G4c__H525n_Titan_EU-6

LG G4, 32 GB lager
Originalpris: 5.500 kroner
Kan kjøpes for: 4.985 kroner

Dette skrev vi da vi testet den:
LG G4 er en verdig oppfølger til G3 som har blitt forbedret på de fleste områdene. Skjermen har bedre lysstyrke og kontrast. Ytelsen har blitt skrudd opp selv om den ikke setter noen rekord. Kamerat har blitt enda bedre i dårlig lys og gir mer korrekte farger. Vi liker også de nye lærkledde baksidene man kan få.

HTC-One-M9_Silver_3V_intro[1]

HTC One M9, 32 GB lager
Originalpris: 7.000 kroner
Kan kjøpes for: 6.179 kroner

Dette skrev vi da vi testet den:
HTC One fortsetter i sin tredje utgave å imponere oss med utmerket kvalitet, lettanvendelige funksjoner og en luksusfølelse som slår konkurrentene. Den har også bedre lyd enn noen annen med sine stereohøyttalere.

Samsung Galaxy S6_990

Samsung Galaxy S6 edge, 32 GB lagring
Originalpris: 8.000 kroner
Kan kjøpes for: 6.527 kroner

Dette skrev vi da vi testet den:
Samsung har med Galaxy S6 lagt plasten bak seg og presenterer i stedet en luksuriøs mobil i holdbar aluminium og en lekker bøyd skjerm. Den er passe stor med ekstrem oppløsning og utmerket bildekvalitet. Kameraet har praktiske manuelle innstillinger, men tar også fantastiske bilder i automatikkmodus. S6 er den raskeste mobilen vi har testet, men tross det er batteritiden riktig bra.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top