iPad mini med Retina-skjerm i år

En ny Retina-versjon av iPad mini kan komme allerede i år, hevder Wall Street Journal. Skjermene vil blant andre leveres av Samsung.
forfatter

En ny iPad mini er på trappene. Årets modell får Retina-skjerm, Apples egen betegnelse for en skjerm med høy nok pikseltetthet til at de enkelte bildepunktene ikke er synlig med det blotte øye.

De høyoppløste skjermene er dyre og vanskelige å produsere, og derfor er Apple allerede i gang med å samle nok komponenter til produktionen, skriver den amerikanske forretningsavisen Wall Street Journal. Retina-skjermene skal i følge Wall Street Journal leveres av både Samsung, Sharp og LG Display.

Den kommende iPad mini kan få bakcover i forskjellige farger - slik som 5. generasjons iPod touch.
Den kommende iPad mini kan få bakcover i forskjellige farger – slik som 5. generasjons iPod touch.

I tillegg til Retina-skjerm får den nye iPad mini angivelig et bakcover i et større utvalg av farger, akkurat som den iste iPod touch.

Kilde: 9to5mac.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.