Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Xiaomi slipper nye produkter

Xiaomi vil i dag vise frem nye produkter. Blant annet den nye flaggskipmobilen Mi Mix 4, og det forventes dessuten en OLED-TV!
Xiaomi mi mix 4

Dersom du forstår mandarin, kan du klikke her for å se presentasjonen (startet kl. 13.30)

Mi Mix 4 – flaggskipmobil

Klokken 13.30 i dag norsk tid vil Xiaomi entre den digitale scenen, hvor de skal presentere sin nye flaggskipmobil Mi Mix 4.

Det forventes blant annet at telefonen får lynrask lading på 120 watt, som skal lade til 100 prosent på bare 15 minutter. Dette takket være et batteri med anode av silisiumoksid.

Xiaomi Mi Mix 4

Mobilen forventes å få et 100 Mp kamera med optisk bildestabilisering. Et 120 graders vidvinkelkamera med 13 Mp oppløsning, i tillegg til et 8 Mp telefotokamera med 5 x optisk zoom vil også være på plass. Og et 20 Mp selfiekamera.

Annonse

Skjermen skal etter sigende bli på 6,67 tommer.

Xiaomi Mi OLED TV 2021

Annonse

Mi OLED TV

Teknologigiganten forventes dessuten å lansere oppfølgeren til sin første OLED-TV. Xiaomi hevder de med den nye Mi OLED TV vil «definere OLED-TV-er på nytt», hva nå det skal bety.

Den kinesiske e-handelsiden JD.com har en egen teaser-side for den nye Mi OLED TV-serien, som indikerer tre størrelser: 55, 65 og 77 tommer. Det nevnes spesielt at de nye TV-ene får tynn ramme og støtter Nvidia G-Sync for en bedre gaming-opplevelse. Som blant annet vil bety 4K med 120 Hz bildefrekvens, støtte for Auto Low Latency og variabel frekvens og Dolby Vision HDR.

Xiaomi Mi OLED TV 2021 NVIDIA GSYNC

Xiaomi Mi Mix 3 Xiaomi stikker seg ut med annerledes løsninger som er mer interessante enn praktiske.

Smart-høyttaler

En ny smart-høyttaler er også på vei, som lekkasjer indikerer vil hete L16A. Denne ryktes å støtte tobånds Wi-Fi og mulighet for å diktere andre smarthjemprodukter. Teaser-bildet indikerer en sylindrisk, kompakt form som minner om den nå utgåtte Apple HomePod og Huawei Sound X, for å nevne et par. Spesifikasjonene må vi derimot vente på, selv om Xiaomi lover «konsertsal»-lyd.

Xiaomi L16A

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.