Nyhet

Xiaomi slipper nye produkter

Xiaomi vil i dag vise frem nye produkter. Blant annet den nye flaggskipmobilen Mi Mix 4, og det forventes dessuten en OLED-TV!

Skrevet av / 10.08.21 - 10:50
Xiaomi slipper nye produkter

Dersom du forstår mandarin, kan du klikke her for å se presentasjonen (startet kl. 13.30)

Mi Mix 4 – flaggskipmobil

Klokken 13.30 i dag norsk tid vil Xiaomi entre den digitale scenen, hvor de skal presentere sin nye flaggskipmobil Mi Mix 4.

Det forventes blant annet at telefonen får lynrask lading på 120 watt, som skal lade til 100 prosent på bare 15 minutter. Dette takket være et batteri med anode av silisiumoksid.

Xiaomi Mi Mix 4

Mobilen forventes å få et 100 Mp kamera med optisk bildestabilisering. Et 120 graders vidvinkelkamera med 13 Mp oppløsning, i tillegg til et 8 Mp telefotokamera med 5 x optisk zoom vil også være på plass. Og et 20 Mp selfiekamera.

Skjermen skal etter sigende bli på 6,67 tommer.

Xiaomi Mi OLED TV 2021

Mi OLED TV

Teknologigiganten forventes dessuten å lansere oppfølgeren til sin første OLED-TV. Xiaomi hevder de med den nye Mi OLED TV vil «definere OLED-TV-er på nytt», hva nå det skal bety.

Den kinesiske e-handelsiden JD.com har en egen teaser-side for den nye Mi OLED TV-serien, som indikerer tre størrelser: 55, 65 og 77 tommer. Det nevnes spesielt at de nye TV-ene får tynn ramme og støtter Nvidia G-Sync for en bedre gaming-opplevelse. Som blant annet vil bety 4K med 120 Hz bildefrekvens, støtte for Auto Low Latency og variabel frekvens og Dolby Vision HDR.

Xiaomi Mi OLED TV 2021 NVIDIA GSYNC

Les også Xiaomi Mi Mix 3 Xiaomi stikker seg ut med annerledes løsninger som er mer interessante enn praktiske.

Smart-høyttaler

En ny smart-høyttaler er også på vei, som lekkasjer indikerer vil hete L16A. Denne ryktes å støtte tobånds Wi-Fi og mulighet for å diktere andre smarthjemprodukter. Teaser-bildet indikerer en sylindrisk, kompakt form som minner om den nå utgåtte Apple HomePod og Huawei Sound X, for å nevne et par. Spesifikasjonene må vi derimot vente på, selv om Xiaomi lover «konsertsal»-lyd.

Xiaomi L16A

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Tivoli Audio slipper ny høyttaler – uten radio

Offisielt: Nå er JL Audio en del av Garmin

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Scroll to Top