Photokina 2014

Med det nye NX1 systemkameraet, håper Samsung å friste proffene, så nå skal de lage optikk i proffklassen.
forfatter

For proffotografer er en kresen gjeng. Det hjelper ikke om de liker den nye toppmodellen til Samsung, med 4K-video, 28 Mp og 15 blder/s, hvis de ikke får tak i god nok optikk til kameraet.

Les om Samsung NX1 her.

Den værtettede telezoomen med brennvidde 50-150mm f2.8 S ED OIS, er nylig lansert, og viser Samsungs ambisjoner, men den store, hvite 300mm f2.8, glemte de å fortelle oss om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det skyldes nok at de bare stilte ut prototyper på Photokina-messen, av den kommende 300mm telen. Et objektiv med integrert bildestabilisator og høy lysstyrke på f2.8.

Teleobjektivet er derfor ikke priset, men billig blir det neppe.

Det har Samsungs iFn-knapp og en skyvebryter, for at man raskt skal få opp hurtigmenyen og endre innstillinger på kameraet, uten å ta venstre hånd vekk fra objektivet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom vanlig på slike objektiver, kan man stille fokusområdet, og fokusmodus fra objektivet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.