Photokina 2014

De er store på vesker og bagger til fotografer, og nå lanseres en rekke nye modeller som også passer for amatørene.
Annonse
Annonse
forfatter

Skjønt de færreste amatører trenger en Hardside 400 koffert med plass til flere store objektiver.

Men LowePro har en rekke andre nye bagger som passer. For eksempel nye utgaver av Toploader Pro serien, med bedre allværsbeskyttelsen og inkludert brystsele.

Toploader Pro 70 AW II til 995 kr og 75 II htil 1095 kr, ar plass til et speilreflekskamera med en zoom tilsvarende en 24-70mm – eller en 70-200mm for 75 II sin del.

ProTrekker_450_650_Lens600_Family_RGB

De større Pro Trekker-sekkene kommer i tre størrelser og starter på 2695 kr, for Lens Trekkker 600 AW til venstre, som er beregnet for opp til 800mm objektiver.

Pro Tactic Serien er rimeligere og lettere. Her starter prisene  på 1995 kr for 350 AW, som har plass til et speilreflekskamera med batterigrep, en 24-70mm F/2,8, 6 objektiv/blitser, 13” laptop, samt tilbehør.

ProTactic_Family450_350_RGB

Hardside-serien er kofferter for krevende transport, med uttagbart innredning. De er gradert for IP67, noe som tilsvarer 100% beskyttelse mot støv og sand, samt vanntetthet i minst 30 minutter på dyp ned til 1 meter. Veskene består av et hardt hus i ABS-plast og starter på 2495 kr.

Hardside400_Stuffed_RGB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter