Photokina 2014

360Fly er et lite videokamera som får med mye mer enn et vanlig actionkamera.
forfatter

Med en horisontal synsvinkel på 360 grader, og vertikal vinkel på 240 grader, klarer den kulerunde 360Fly å få med mye mer enn et vanlig actionkamera. Så kalles det heller en lifestyle-kamera, fordi det er så mye mer enn et actionkamera, i følge 360Fly.

360FlyKula som er støtsikker og vanntett, tåler fint å brukes ute i røffe omgivelser, og det kommer selvsagt alt tenkelig festemateriell, braketter, remmer og holdere til kameraet, slik at man skal kunne feste det på det meste.

Med så bred bildevinkel åpner det seg muligheter for eiendomsmeglere, museer, arkitekter, militære og folk flest, som kan trenge video med ekstra bredde.

360FlyUseCase1360Fly veier 138 gram, og tar opp video i cirka to timer før batteriet må lades. En 12,4 megapiksler bildebrikke lagrer video i 1500 x 1500 bildepunkter, og man kan rotere rundt i bildet mens videoen spilles av..

Kameraet styres med mobilen, over Wifi eller Bluetooth, og det kommer en app til både Android og iOS, når 360Fly er i salg i desember. Til omlag 4500 kr.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.