IFA 2014

Og mye annet tilbehør, for å hente mer ut av hvert øyeblikk.
Annonse
Annonse
forfatter

Toshiba lanserer masse tilbehør til sitt Camileo X-Sports actionvideokamera. For å gi enda mer eierglede og utvide bruksområdene kommer det nå både teleskopstang, sugekoppfeste, klemmefeste, en såkalt flytende kamerastang og tilpasset reiseetui – ideelt for alt fra konsertgjengere og ferieglade, til sportsentusiaster og adrenalinjunkies. Disse nye tilbehørsproduktene vil kunne kjøpes separat, i tillegg til det eksisterende utvalget og tilbehør som følger med kameraet.

Toshiba_selfiestang2

Teleskopstang for enklere selfies
Den nye teleskopstangen gjør det mulig å filme seg selv, en gjeng med venner, eller få oversikt over publikum på en musikkfestival fra et helt annet perspektiv. Med et fullt justerbart hode for 360-graders kamerarotasjon, kan spenningssøkere enkelt fange opp mer av sin verden. Maksimale lengde på 94 cm gjør at filmingen kan tas til et nytt nivå.

Toshiba_sugekopp

Sugekoppfeste for glassoverflater
Koble ditt Camileo X-Sports-videokamera til et bredt spekter av glassoverflater – eller hva med å feste kameraet til panseret på en bil, for fartsfylt spenning som skal dokumenteres? Festet, som også fungerer når sport- og allværshuset er i bruk, gir et sikkert festegrep, og Toshiba lover full trygghet for at kameraet ikke faller av.

Annonse

Toshiba_klemfeste

Klemmefeste for utendørsaktiviteter
Et praktisk klemmefeste lar deg montere Camileo X-Sports-videokameraet til en rekke gjenstander, og er ideelt for bruk under aktiviteter som sykling, roing og skikjøring. Klemmefestet tillater montering på objekter i mange ulike former og størrelser, inkludert ujevne og tynne gjenstander.

Toshiba_flytefeste

Flytende kamerastang for opplevelser i vannet
Den flytende kamerastangen gjør Camileo X-Sports-videokameraet flytende om det havner i vannet. Med et praktisk håndtak, stikker den flytende enheten opp fra vannet, og er med sin knallgule farge enkel å få øye på. Et justerbart armbånd sørger for at brukere ikke misser et eneste øyeblikk – uavhengig av om de befinner seg i vannet eller ikke.

Bæreetui holder utstyret samlet
Det nye X-Sports-bæreetuiet gir rom til alt medfølgende tilbehør, og gjør at du enkelt kan holde alt kamerautstyret samlet på ett sted.

Annonse

Selve kameraet
Camileo X-sport-videokameraet, som ble lansert tidligere i år, er laget for å filme spesielt actionfylte øyeblikk. Ultra-vidvinkelobjektiv og en 2-tommers LCD-skjerm gir full oversikt over opptaket, som kan vises i Full HD inntil 60 bilderammer i sekundet. Kameraet kommer med et utvalg tilbehør, inkludert klemmefeste og fjernkontroll. Når Camileo X-Sports er montert i sitt hus, er det vanntett ned til 60 meter.

Den nye tilbehørsserien til Camileo X-Sports blir tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2014. Priser ikke oppgitt.

toshiba.no

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.
Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.