IFA 2014

Og mye annet tilbehør, for å hente mer ut av hvert øyeblikk.
forfatter

Toshiba lanserer masse tilbehør til sitt Camileo X-Sports actionvideokamera. For å gi enda mer eierglede og utvide bruksområdene kommer det nå både teleskopstang, sugekoppfeste, klemmefeste, en såkalt flytende kamerastang og tilpasset reiseetui – ideelt for alt fra konsertgjengere og ferieglade, til sportsentusiaster og adrenalinjunkies. Disse nye tilbehørsproduktene vil kunne kjøpes separat, i tillegg til det eksisterende utvalget og tilbehør som følger med kameraet.

Toshiba_selfiestang2

Teleskopstang for enklere selfies
Den nye teleskopstangen gjør det mulig å filme seg selv, en gjeng med venner, eller få oversikt over publikum på en musikkfestival fra et helt annet perspektiv. Med et fullt justerbart hode for 360-graders kamerarotasjon, kan spenningssøkere enkelt fange opp mer av sin verden. Maksimale lengde på 94 cm gjør at filmingen kan tas til et nytt nivå.

Toshiba_sugekopp

Sugekoppfeste for glassoverflater
Koble ditt Camileo X-Sports-videokamera til et bredt spekter av glassoverflater – eller hva med å feste kameraet til panseret på en bil, for fartsfylt spenning som skal dokumenteres? Festet, som også fungerer når sport- og allværshuset er i bruk, gir et sikkert festegrep, og Toshiba lover full trygghet for at kameraet ikke faller av.

Toshiba_klemfeste

Klemmefeste for utendørsaktiviteter
Et praktisk klemmefeste lar deg montere Camileo X-Sports-videokameraet til en rekke gjenstander, og er ideelt for bruk under aktiviteter som sykling, roing og skikjøring. Klemmefestet tillater montering på objekter i mange ulike former og størrelser, inkludert ujevne og tynne gjenstander.

Toshiba_flytefeste

Flytende kamerastang for opplevelser i vannet
Den flytende kamerastangen gjør Camileo X-Sports-videokameraet flytende om det havner i vannet. Med et praktisk håndtak, stikker den flytende enheten opp fra vannet, og er med sin knallgule farge enkel å få øye på. Et justerbart armbånd sørger for at brukere ikke misser et eneste øyeblikk – uavhengig av om de befinner seg i vannet eller ikke.

Bæreetui holder utstyret samlet
Det nye X-Sports-bæreetuiet gir rom til alt medfølgende tilbehør, og gjør at du enkelt kan holde alt kamerautstyret samlet på ett sted.

Selve kameraet
Camileo X-sport-videokameraet, som ble lansert tidligere i år, er laget for å filme spesielt actionfylte øyeblikk. Ultra-vidvinkelobjektiv og en 2-tommers LCD-skjerm gir full oversikt over opptaket, som kan vises i Full HD inntil 60 bilderammer i sekundet. Kameraet kommer med et utvalg tilbehør, inkludert klemmefeste og fjernkontroll. Når Camileo X-Sports er montert i sitt hus, er det vanntett ned til 60 meter.

Den nye tilbehørsserien til Camileo X-Sports blir tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2014. Priser ikke oppgitt.

toshiba.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.