IFA 2014

Og mye annet tilbehør, for å hente mer ut av hvert øyeblikk.
Annonse
Annonse
forfatter

Toshiba lanserer masse tilbehør til sitt Camileo X-Sports actionvideokamera. For å gi enda mer eierglede og utvide bruksområdene kommer det nå både teleskopstang, sugekoppfeste, klemmefeste, en såkalt flytende kamerastang og tilpasset reiseetui – ideelt for alt fra konsertgjengere og ferieglade, til sportsentusiaster og adrenalinjunkies. Disse nye tilbehørsproduktene vil kunne kjøpes separat, i tillegg til det eksisterende utvalget og tilbehør som følger med kameraet.

Toshiba_selfiestang2

Teleskopstang for enklere selfies
Den nye teleskopstangen gjør det mulig å filme seg selv, en gjeng med venner, eller få oversikt over publikum på en musikkfestival fra et helt annet perspektiv. Med et fullt justerbart hode for 360-graders kamerarotasjon, kan spenningssøkere enkelt fange opp mer av sin verden. Maksimale lengde på 94 cm gjør at filmingen kan tas til et nytt nivå.

Toshiba_sugekopp

Sugekoppfeste for glassoverflater
Koble ditt Camileo X-Sports-videokamera til et bredt spekter av glassoverflater – eller hva med å feste kameraet til panseret på en bil, for fartsfylt spenning som skal dokumenteres? Festet, som også fungerer når sport- og allværshuset er i bruk, gir et sikkert festegrep, og Toshiba lover full trygghet for at kameraet ikke faller av.

Toshiba_klemfeste

Klemmefeste for utendørsaktiviteter
Et praktisk klemmefeste lar deg montere Camileo X-Sports-videokameraet til en rekke gjenstander, og er ideelt for bruk under aktiviteter som sykling, roing og skikjøring. Klemmefestet tillater montering på objekter i mange ulike former og størrelser, inkludert ujevne og tynne gjenstander.

Toshiba_flytefeste

Flytende kamerastang for opplevelser i vannet
Den flytende kamerastangen gjør Camileo X-Sports-videokameraet flytende om det havner i vannet. Med et praktisk håndtak, stikker den flytende enheten opp fra vannet, og er med sin knallgule farge enkel å få øye på. Et justerbart armbånd sørger for at brukere ikke misser et eneste øyeblikk – uavhengig av om de befinner seg i vannet eller ikke.

Bæreetui holder utstyret samlet
Det nye X-Sports-bæreetuiet gir rom til alt medfølgende tilbehør, og gjør at du enkelt kan holde alt kamerautstyret samlet på ett sted.

Selve kameraet
Camileo X-sport-videokameraet, som ble lansert tidligere i år, er laget for å filme spesielt actionfylte øyeblikk. Ultra-vidvinkelobjektiv og en 2-tommers LCD-skjerm gir full oversikt over opptaket, som kan vises i Full HD inntil 60 bilderammer i sekundet. Kameraet kommer med et utvalg tilbehør, inkludert klemmefeste og fjernkontroll. Når Camileo X-Sports er montert i sitt hus, er det vanntett ned til 60 meter.

Den nye tilbehørsserien til Camileo X-Sports blir tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2014. Priser ikke oppgitt.

toshiba.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter