IFA 2013

Med dette slanke videokameraet er det meningen at man skal ta opp bandøvinger og konserter, i full HD-kvalitet og med skikkelig hi-fi-lyd i stereo.
forfatter

Det kompakte videokameraet har nemlig innebygget stereomikrofoner av høy kvalitet, som tar opp lyden i ful 16-bits PCM-kvalitet, tilsvarende CD altså, men man tar opp video i full 1080P HD-kvalitet. HDR-MV1 kan du filme og dele videoer i full-HD og med hi-fi stereolyd.

MV1 er utstyrt med Carl Zeiss Tessar optikk med god lysstyrke på f2.8, og tar opp inntil 130 minutter med HD-video og lyd (MPEG-4 AAC-LC og MPEG-4 Linear PCM 48kHz/16bit).

Det veier bare 165 gram med batteri, og kan settes på stativ, nærmeste bord eller stol, og det har har innebygget Wi-Fi, GPS og One-touch Remote.

main2_CX44000-1200

Fra pressemeldingen:

  • Record live musical performances, demos and rehearsals with studio-quality Linear PCM sound
  • Superb Full HD video quality with wide-angle lens and high sensitivity for low-light shooting
  • Quick, easy sharing with Wi-Fi and NFC for one-touch connection

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.