TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Lyd & Bilde kårer årets beste produkter 2022-2023

Er du på jakt etter ny TV, høyttalere, mobil eller hodetelefoner? Her finner du de aller beste produktene vi har testet i år!

forfatter
Publisert 01.11.22 - 12:25

Lyd & Bilde-redaksjonen tester hvert år mer enn 450 produkter innenfor de ulike hjemmeelektronikkategoriene – flere produkter enn de største internasjonale medier!

Det knyttes derfor alltid stor spenning til hvilke produkter redaksjonen velger å beære med tittelen «Årets Beste» innenfor hver sine kategorier.

Den siste tiden har journalistene jobbet på høygir med å teste, nominere og kåre de nyeste og mest aktuelle produktene. Alt for å sikre at vi kan gi deg de beste anbefalingene innen hver kategori.

Vi har samlet drøyt 150 anbefalte produkter, og blant disse kårer vi rundt 50 vinnere i ulike kategorier og prisklasser. Vi kårer også beste film, TV-serie og deler ut en hederspris. Rett og slett de beste av de beste!

Våre anbefalinger kommer på bakgrunn av mange års ekspertise, og alle de utvalgte produktene er nøye vurdert og testet ut fra våre faste testkriterier.

For å gjøre valget lettere, har vi også laget en liten guide til hver hovedkategori, slik at du vet hva du bør se etter og tenke igjennom før et eventuelt kjøp.

Så enten du er på jakt etter ny TV, høyttalere, en forsterker eller et nytt sett med hodetelefoner, kamera eller mobil – bør du kunne finne DITT perfekte produkt blant våre “Årets Beste” vinnere. Stol på oss, vi tester for deg!

Se alle vinnerne her!

Legg igjen en kommentar

MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Følg Lyd & Bilde