Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Libratone: Våre trådløse Track Air+ ANC-ørepropper er de mest avanserte på markedet

Kan mer og koster mindre enn Sony WF-1000XM3

Skrevet av / 10.07.19 - 12:58
Libratone: Våre trådløse Track Air+ ANC-ørepropper er de mest avanserte på markedet

Libratone har lansert en god konkurrent til Sony WF-1000XM3, øreproppene vi nettopp har gitt 6 stjerner og våres spesielle anbefaling her på siden.

Likt som Sonys ørepropper er Libratones ny Track Air+ utsyrt med aktiv støyreduksjon og hører til den litt vage kategorien «True Wireless» hodetelefoner. Men i motsetning til Sonys propper støtter Libratone Track Air+ trådløs oppladning. Dermed kan oppladningsetuiet lades via en QI-kompatibel ladestasjon, Libratone Coil, som kan kjøpes i tillegg. Dessuten er Track Air+ vann- og sprutsikker (IPX4), slik at de er bedre egnet til sport enn Sonys propper.

Oppladningsetuiet har nok strøm til å lade øreproppene tre ganger. I alt får man 24 timers batteritid før etuiet må lades opp igjen. (Foto: Libratone)

Batteritiden er 6 timer på en full oppladning. Det er nok strøm i etuiet til tre fulle ladninger, så du får i alt 24 timers musikk ut av proppene før du må sette etuiet på ladning. En full oppladning av øreproppene tar litt over en time.

Med aktiv støyreduksjon fjernes støy opptil 30 dB fra omgivelsene. Proppene forbindes til mobilen via Bluetooth 5.0, og den tilhørende appen lar deg enten stille inn støyreduksjonsnivået manuelt, eller så kan også søyreduksjonen lytte til omgivelsene og tilpasse seg automatisk. Alt takket være den nyeste Qualcomm QCC5121-chippen.

Libratone Track Air+ med etui til oppbevaring og oppladning. (Foto: Peter Gotschalk)

Pris og tilgjengelighet

De nye øreproppene fra Libratone veier 5,6 gram per propp og kommer i svart og hvit. Prisen er 1.999 kroner og produktet kan kjøpes i Norge fra august.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top