Høyttaler

Med Jawbones trådløse Big Jambox, kan du spille musikk fra alle trådløse enheter.
forfatter

BIG Jambox er storebror til den trådløse Jambox fra Jawbone. Fysikkens lover gjelder også her, og Jawbones påstand om mye kraftigere lyd i BIG Jambox, står til troende.

Den 25,6 cm brede høyttaleren, er trådløs og batteridrevet. Man kobler seg til med Bluetooth fra laptopen, smartmobilen eller iPad-en, og så har man 15 timers driftstid.

Høyttaleren som koster 2.395 kr og er i salg fra 14. juni, har innebygget mikrofon. Slik at man kan bruke den håndfrisamtaler og videokonferanser.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.