TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Billig basshøyttaler fra Polk

Med Monitor XT10 får du de ekstra bassoktavene til en svært hyggelig pris.

forfatter
Publisert 08.12.22 - 11:06

Polk Audio Monitor XT10 er den rimeligste subwooferen Monitor XT-høyttalerserien.

Polk lover at basshøyttaleren gir deg den dype, uanstrengte bassen du trenger for å nyte favorittfilmene til det fulle, det samme med musikk og dataspill.

Polk Monitor XT10 angle
Foto: Polk Audio

10 tommer

Det 10 tommer store basselementet har lang slaglengde, og skal sammen med en 100 watts (50 W RMS) Klasse D- forsterker gjengi bass helt ned til 24 Hz. Det er dypt! Kabinettet er forsterket der det er mest kritisk, og en bassrefleksport på undersiden gjør den ekstra energisk i dypbassregionen.

Les også Brutale basskanoner Hvis du synes hi-fi eller hjemmekinoanlegget ditt låter litt blodfattig og spinkelt, kan det skyldes akutt underskudd på BASS. Vi har testet 7 potente subwoofere som kan gi anlegget ditt en lydmessig kickstart!
Stortest av 7 subwoofere 4

At Polk lover at du kjenner bassen inn til beinet, får derimot stå på deres regning. Det er nemlig ikke vanlig i denne prisklassen, men vi er åpne for å bli overbevist.

Polk Monitor XT10 bottom
Foto: Polk Audio

Tilpasset høyttalerne i serien

Klangkarakteristikken skal være tilpasset den til de øvrige høyttalerne i Monitor XT-serien, men vår erfaring er at subwoofere kan brukes sammen med alle typer høyttalere, så lenge de spiller stramt og bra nok i frekvensområdet rundt der høyttalerne ruller av.

Polk Monitor XT10 rear
Foto: Polk Audio

Innstillinger

XT10 har venstre og høyre linjeinngang, hvor du bruker venstre for LFE-tilkobling fra surroundreceiver eller lydplanke. Lavpassfrekvens kan settes hvor du ønsker mellom 40 og 160 Hz, og en fasebryter mellom 0 og 180 grader finnes også. Og selvsagt volumkontroll.

Polk Monitor XT10 lifestyle 3
Foto: Polk Audio

 

Polk Monitor XT10: Pris og tilgjengelighet

Polk Audio Monitor XT10 skal komme i butikk før nyttår. Prisen er 329 euro, som bør bety en norsk pris på rundt 3500-4000 kroner.

Mer info: polkaudio.com

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
lbpluss
Musikalsk hyllest til Italias fiolinmakere Sonus faber fornyer Homage-serien
Følg Lyd & Bilde