itemprop

Trådløs høyttaler

Lyravox er en fersk produsent fra Hamburg i Tyskland, som lager noen uvanlige høyttalere.

Firmaet er bare halvannen år gammelt, og de har valgt å satse på en nisje de nesten er alene i. Slanke vegghøyttalere med stereolyd, trådløs tilkobling og digitale innganger. Alt pakket pent inn i håndlagede trekabinetter med upåklagelig kvalitetsutførelse.

Høyttalerne kan lages på bestilling i den utførelsen man foretrekker, og vil bli tilgjengelige også med stativer. Siden det ikke passer for alle å ha dem på veggen.

L1000196

Den rimeligste modellen starter på 16.800 Euro, og er 140 cm bred. Den har det til felles med de større modellene, at den integrerer nettradio, digitalinnganger, Bluetooth og nettverkstilkobling i et og samme kabinett.

Stereomaster II-170, som vist på bildet over og under, har seks forsterkere innebygget med til sammen 1200 w effekt. Som driver to 6,5-tommers basselementer, to 3,5-tommers fulltoneelementer, og to diskanter.

Høyttaleren kan styres med en app på mobilen eller nettbrettet, som finnes for IOS og Android, og det er mulig å synke opp til fem høyttalere slik at de spiller det samme i alle rom.

L1000197

annonse

 

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen