TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nye funksjoner i Logitechs UE Boom

Den ølboksstore Bluetooth-høyttaleren lærer stadig nye triks. Nå får den innebygd fembånds equalizer og klisterhjerne.

forfatter
Publisert 01.09.14 - 14:17

Logitech-eide Ultimate Ears har hatt stor suksess med den lille UE Boom-høyttaleren Men de har ikke hvilet på laurbæne, men løpende forbedret med nye funksjoner.

Nå er det mulig å tilpasse sin Boom enda mer. Man kan innstille lyden ved å bruke en 5-bånds equalizer i gratis-appen UE BOOM, og høyttaleren husker innstillingen også etter at appen er lukket.

Man har hele tiden kunnet forbinde to UE Boom med hverandre til stereo, men nå forbedres funksjonen med «Sticky Double Up», som sikrer at når man første gang synkroniserer høyttalerne, vil de gjenkjenne hverandre og automatisk forbindes neste gang de skrus på.

Vil du sørge for å ikke forsove deg, kan en alarmfunksjon vekke deg til din yndlingssang eller dine foretrukne spillelister fra iTunes eller Spotify. Og hvis du tilfeldigvis har hell i kjærlighet, eller bare elsker å gi gaver, finnes nå en funksjon som gir deg mulighet for å velge en bestemt lyd som din UE BOOM gjengir når den skrus på, med en personlig hilsen. Den perfekte måten å vise en at du er glad i ham eller henne.

Funksjonene er tilgjengelig ved å oppdatere høyttaleren via Ultimate Ears hjemmeside og deretter laste ned den nyeste utgaven av appen til iOS eller Android via Apple App Store eller Google Play.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde