Bærbar lyd

Den ølboksstore Bluetooth-høyttaleren lærer stadig nye triks. Nå får den innebygd fembånds equalizer og klisterhjerne.
forfatter

Logitech-eide Ultimate Ears har hatt stor suksess med den lille UE Boom-høyttaleren Men de har ikke hvilet på laurbæne, men løpende forbedret med nye funksjoner.

Nå er det mulig å tilpasse sin Boom enda mer. Man kan innstille lyden ved å bruke en 5-bånds equalizer i gratis-appen UE BOOM, og høyttaleren husker innstillingen også etter at appen er lukket.

Man har hele tiden kunnet forbinde to UE Boom med hverandre til stereo, men nå forbedres funksjonen med «Sticky Double Up», som sikrer at når man første gang synkroniserer høyttalerne, vil de gjenkjenne hverandre og automatisk forbindes neste gang de skrus på.

Vil du sørge for å ikke forsove deg, kan en alarmfunksjon vekke deg til din yndlingssang eller dine foretrukne spillelister fra iTunes eller Spotify. Og hvis du tilfeldigvis har hell i kjærlighet, eller bare elsker å gi gaver, finnes nå en funksjon som gir deg mulighet for å velge en bestemt lyd som din UE BOOM gjengir når den skrus på, med en personlig hilsen. Den perfekte måten å vise en at du er glad i ham eller henne.

Funksjonene er tilgjengelig ved å oppdatere høyttaleren via Ultimate Ears hjemmeside og deretter laste ned den nyeste utgaven av appen til iOS eller Android via Apple App Store eller Google Play.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.