nyhet

Trådløse høyttalere

Den bærbare høyttaleren SoundLink Mini kommer i versjon II, og kan nå ta imot dine mobilsamtaler.
forfatter

Den lille bærbare SoundLink Mini II har samme lyd som forgjengeren, som begeistret oss stort da den kom.

Forskjellen ligger i utvidet funksjonalitet. Nykommeren kan nemlig stå for lyden når du snakker i mobilen, da den også har innebygd mikrofon for toveiskommunikasjon. Batteritiden er også forbedret, slik at du kan lytte i 10 lange timer i strekk. Og dessuten kan den tilkobles to enheter på én gang, slik at du kan koble til både mobilen og nettbrettet. Hør musikken fra nettbrettet, og bruk mobilen til samtaler. For eksempel.

Paring mellom SoundLink Mini II og mobilen har blitt letter, da du nå blir geleidet gjennom oppkoblingsprosessen med tale.

Pris og tilgjengelighet
Bose SoundLink Mini II er tilgjengelig nå, og koster 1.899 kroner. Tilgjengelige farger er Carbon (svart) og Pearl (hvit). Myke deksler i fargene mørkerød, energigrønn, marineblå, kullsort eller grå kan kjøpes i tillegg for 239 kroner.

bose.no

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.