TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny Dynaudio Focus XD høyttalerserie

Disse gleder vi oss til. Med innebyggede forsterkere og DAC er XD-høyttalerne ypperlige for det moderne hjem, hvor man er kresen på lyd.

forfatter
Publisert 02.10.14 - 08:30

Høyttalere med innebyggede forsterkere gjør separate forsterkere overflødig. Man behøver bare å plugge inn en lydkilde så har man et komplett anlegg. Men skikkelig moro blir det først når man også putter en digitalomvander – DAC, inn i høyttaleren. Da åpner muligheten seg for å spille alt fra Spotify og Wimp, til høyoppløste musikkfiler, og la høyttalerens DAC gjøre jobben.

Dyn XD 1

Dynaudios Focus-serien har vi testet tidligere, og vi skal definitivt teste den aktive XD-serien med DAC, når de er klare. Focus XD-serien består av tre modeller til å begynne med. XD200 som vist på bildet over, med 300 w effekt innebygget, en mindre gulvstående XD400 med 450 w, og en større treveis XD600 med 600 w effekt.

De har koaksial digitalinngang og utgang (men ikke optisk toslink), og du kan koble til en analog lydkilde i tillegg. Det er også mulig å justere bassresponsen til rommet, med små brytere på baksiden av høyttalerne. Man kan selvsagt koble til en trådløs mottaker også, som Dynaudio Hub, slik at man kan strømme musikk til høyttaleren, som støtter opp til 24 Bit/192 kHz høyoppløste lydfiler.

Da kan XD-høyttalerne anvendes til det meste, enten man bare trenger bedre lyd fra tv-en, eller ønsker en trådløs high-end løsning.

Focus XD200
Focus XD400

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Følg Lyd & Bilde