Search
Generic filters

NCMS blir ny ELAC-importør

Norwegian Custom Media Solution overtar importen på de populære høyttalerne fra ELAC.

Tyske ELAC er en høyttalerprodusent vi assosierer med høy kvalitet og avanserte løsninger. Fabrikken i Kiel produserer sine egne komponenter og høyttalerelementer, deriblant den berømte Air Motion Transformer foliediskanten, som lages for hånd og er kjent for sin svært utstrakte og luftige diskantgjengivelse.

Amerikansk debut

Andrew Jones står bak en rekke kritikerroste høyttalere. Debut-serien fra Elac er hans nyeste kreasjon.
Andrew Jones står bak en rekke kritikerroste høyttalere. Debut-serien fra Elac er hans nyeste kreasjon.

Den tyske produsenten gjorde nylig sitt inntog på det amerikanske markedet, og i den forbindelse lanserte de en helt ny høyttalerserie kalt DEBUT, designet av selveste Andrew Jones. Den kjente høyttalerdesigneren har blitt en del av Elac-teamet og startet med å utvikle en helt ny serie med «high performance» høyttalere til svært hyggelige priser. Tilbakemeldingene så langt har vært svært gode: Ryktene sier at denne serien skal sette en ny standard til prisen, og med Jones sin merittliste er det grunn til å ha høye forventninger. Men vi vil selvsagt høre dem med egne ører før vi avsier noen endelig dom.

Det ser det nå ut til at vi får mulighet til: Debut-serien kommer også til Norge!

Elac-pressemelding-head

Ny norsk importør
Samtidig blir det kjent at ELAC skifter importør. Norwegian Custom Media Solution blir ny representant for det norske markedet, melder selskapet i dag i en pressemelding. NCMS importerer fra før blant andre kjente merker som Parasound (hi-fi elektronikk), Triad (in-wall høyttalere), Kimber Kable (kabler), og spesialiserer seg i tillegg på løsninger innen smarte hjem, automasjon og custom install.

Les også: Control4: Ta kontrollen over hjemmet

Hjemmesiden NCMS.no er allerede oppdatert med info om høyttalerne. Oppdaterte norske priser, samt tilgjengelighet på de ulike modellene er ennå ikke klart, men vi oppdaterer så fort vi vet noe mer. I mellomtiden kan dere sjekke ut noen av våre tester av ELAC høyttalere her!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.