Nyhet

Nå finnes disse i fire farger

Dynaudio Special Forty får to nye trefinerte farger
forfatter

De små, men meget potente Dynaudio Special Forty, har siden 2017 vært våre referansehøyttalere blant kompakthøyttalere i prisklassen under 50.000 kr. Med en Esotar-diskant fra Dynaudios dyrere high-end modeller, og et meget velbalansert lydbilde, spiller den lille høyttaleren oppsiktsvekkende godt.

Black Vine

Til nå har de vært tilgjengelige i to meget spektakulære trefinerte kabinettutførelser. Den lakkerte grå finéren er skåret på tvers slik at endene i lagene på fineren synes gjennom klarlakken. Den røde er bare noe for seg selv, dypere rød i virkeligheten enn på bildene.

Men det begrenser kanskje apellen til høyttalerne noe.

Derfor kan man nå få dem i en av to nye trefinerfarger. Ebony Wave på bildet øverst og under, og Black Vine som har rødeoransje toner i fineren.

Ebony Wave

Trefineren er laget og påført for hånd, og så lakket flere ganger for å få glansen i overflaten, og få fargene bedre frem.

Høyttalerne har ikke gjennomgått noen tekniske endringer, og vil lyde akkurat som før.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.