Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

LV Nanogram: Reisevennlig høyttaler fra Louis Vuitton

Selvfølgelig er den bærbar, og ikke spesielt billig.

Skrevet av / 04.02.24 - 10:00
LV Nanogram: Reisevennlig høyttaler fra Louis Vuitton

For deg som synes JBL er noe billig ræl, har Louis Vuitton høyttaleren for deg!

Louis Vuitton er kjent for sine trendy håndvesker, kofferter og andre luksusartikler i skinn, men visste du at de også tilbyr høyttalere? LV Nanogram er det franske designhusets nye bærbare høyttaler, laget for å gjengi lydsporet på ditt neste eventyr.

240110_LOUIS VUITTON_01_056_BASE 240110_LOUIS VUITTON_02_108 240110_LOUIS VUITTON_03_103 240110_LOUIS VUITTON_04_145
<
>
(Foto: Louis Vuitton)

Louis Vuitton Nanogram høyttaler

Den ufo-aktige høyttaleren er laget i aluminium, med innpregede LV Monogram-blomster, og den perforerte høyttalergrillen er laserkuttet med LV-initialene. Den leveres i tre ulike utførelser: sølv, kobber og en khakigrønn «Damoflage» utgave, designet av ingen ringere enn Pharrell Williams.

Høyttaleren har en diameter på 13,5 cm og veier bare 520 gram, og med en kropp i aluminium skal den tåle å tas med ut på tur. Den kommer også med en avtagbar krok som kan festes til ryggsekken eller reisebagen.

Selve lydgjengivelsen skal være utviklet i samarbeid med Harman, som blant annet står bak JBLs bærbare høyttalere.

Maks lydtrykk er 84 desibel, og batteritiden skal være 17 timer. To innebygde mikrofoner sørger for at høyttaleren kan brukes sammen taleassistenter når den er koblet til mobilen via Bluetooth. Det vil også være mulig å koble sammen to LV Nanogram for stereolyd.

Høyttaleren er utstyrt med en bærerem i naturlig okseskinn, med gule sømmer og rødfarget kant. Den har også en bærekrok som kan feste høyttaleren til annen bagasje. (Foto: Louis Vuitton)

LV Nanogram-høyttaleren betjenes av fire polerte stålknapper som kontrollerer de syv funksjonene (strøm, spill/pause, volum, tilkobling, samtale, stereo, stemmeassistent), mens noen funksjoner også kan administreres av LV Connect-appen.

LV Nanogram høyttaleren er tilgjengelig nå på merkets hjemmeside og i offisielle Louis Vuitton butikker. Prisen er 2230 dollar eller nærmere 24.000 kroner.

Les også Bærbart retro-blinkskudd Med lavere pris og bedre lyd enn storebror, og dessuten bærbar med batteridrift, er retrohøyttaleren JBL Authentics 300 et funn.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top