Search
Generic filters

Libratone Copenhagen Edition

Libratone lanserer en eksklusiv versjon av de trådløse og bærbare Zipp-høyttalerne i ull og aluminium.

Libratone hevder markedets mest fleksible multirom-løsning med sine trådløse høyttalere i Zipp-familien. Og vi var da også svært så begeistret over den største Zipp da vi testet den i desemberutgaven 2015. Høyttalerne stråler lyden jevnt i 360-grader, og støtter både Wi-Fi og Bluetooth, og har hurtigvalg for strømming av internettradio.

Les også: Test av 12 trådløse multiromshøyttalere

Med modulen SoundSpace Link kan opptil seks høyttalere kobles sammen, og spille i ulike rom og flyttes rundt etter eget ønske. To høyttalere kan dessuten spille i stereo.

Zipp Copenhagen Edition, her portrettert i Icy Blue, koster 3.799 kroner. Zipp Mini Copenhagen Edition, vist i Salty Grey, prises til 3.199 kroner. Foto: Libratone
Zipp Copenhagen Edition, her portrettert i Icy Blue, koster 3.799 kroner. Zipp Mini Copenhagen Edition, vist i Salty Grey, prises til 3.199 kroner. Foto: Libratone

Zipp Copenhagen Edition har en base av aluminium, og skiller seg fra standardversjonen med et trekk i myk, italiensk ull og håndtak i skinn.

– Den opprinnelig idéen med ull var å sette et varmt og personlig preg på et produkt som tradisjonelt oppfattes hardt og kjølig. Dette ble en suksess i designverden og ga oss en rekke priser for innovativt design. Da vi utviklet den nye generasjonen ZIPP-høyttalere tok vi et bevisst valg om å bruke signaturmaterialet for våre mest eksklusive produkter, som Copenhagen Edition, sier daglig leder Jan McNair i Libratone.

Farger
Høyttalerne leveres i fire farger: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red og Steel Blue. Ekstra ulltrekk (349 kr) er tilgjengelig i ytterligere to farger: Almond Brown og Icy Blue. Det er også mulig å bytte ut ulltrekkene med et av de mange Libratone CoolWeave-cover for å matche interiør, sesong eller humør.

Tilgjengelighet og priser
Zipp Copenhagen Edition slippes i Libratones nettbutikk den 15. februar. Deretter kommer de til fysiske butikker. Spesialversjonen av Zipp koster 3.799 kroner, mens den mindre Zipp Mini havner på 3.199 kroner.

libratone.com

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.