Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Libratone Copenhagen Edition

Libratone lanserer en eksklusiv versjon av de trådløse og bærbare Zipp-høyttalerne i ull og aluminium.

Skrevet av / 07.01.16 - 10:01
Libratone Copenhagen Edition

Libratone hevder markedets mest fleksible multirom-løsning med sine trådløse høyttalere i Zipp-familien. Og vi var da også svært så begeistret over den største Zipp da vi testet den i desemberutgaven 2015. Høyttalerne stråler lyden jevnt i 360-grader, og støtter både Wi-Fi og Bluetooth, og har hurtigvalg for strømming av internettradio.

Les også: Test av 12 trådløse multiromshøyttalere

Med modulen SoundSpace Link kan opptil seks høyttalere kobles sammen, og spille i ulike rom og flyttes rundt etter eget ønske. To høyttalere kan dessuten spille i stereo.

Zipp Copenhagen Edition, her portrettert i Icy Blue, koster 3.799 kroner. Zipp Mini Copenhagen Edition, vist i Salty Grey, prises til 3.199 kroner. Foto: Libratone
Zipp Copenhagen Edition, her portrettert i Icy Blue, koster 3.799 kroner. Zipp Mini Copenhagen Edition, vist i Salty Grey, prises til 3.199 kroner. Foto: Libratone

Zipp Copenhagen Edition har en base av aluminium, og skiller seg fra standardversjonen med et trekk i myk, italiensk ull og håndtak i skinn.

– Den opprinnelig idéen med ull var å sette et varmt og personlig preg på et produkt som tradisjonelt oppfattes hardt og kjølig. Dette ble en suksess i designverden og ga oss en rekke priser for innovativt design. Da vi utviklet den nye generasjonen ZIPP-høyttalere tok vi et bevisst valg om å bruke signaturmaterialet for våre mest eksklusive produkter, som Copenhagen Edition, sier daglig leder Jan McNair i Libratone.

Farger
Høyttalerne leveres i fire farger: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red og Steel Blue. Ekstra ulltrekk (349 kr) er tilgjengelig i ytterligere to farger: Almond Brown og Icy Blue. Det er også mulig å bytte ut ulltrekkene med et av de mange Libratone CoolWeave-cover for å matche interiør, sesong eller humør.

Tilgjengelighet og priser
Zipp Copenhagen Edition slippes i Libratones nettbutikk den 15. februar. Deretter kommer de til fysiske butikker. Spesialversjonen av Zipp koster 3.799 kroner, mens den mindre Zipp Mini havner på 3.199 kroner.

libratone.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Lyd & Bilde
Scroll to Top