IFA 2010:

Selve faderen til moderne elektronisk musikk, Jean Michel Jarre, har startet sitt eget selskap som utvikler høyttalere. Selvsagt med iPod-dokking.

Mannen bak album som Magnetic Fields og Qxygene, lager spektakulære show når han spiller live. Enorme laserarrangement og alt fra 10 il 20 synthesizere pleier å være vanlig for Jean Michel Jarre.
Allikevel kan de se ut som han kjeder seg i det enorme huset i Frankrike, for nå har han begynt å lage høyttalere.
Jarre heter naturligvis firmaet, som nå lanserer AeroSystem One. En slank høyttaler i glass og aluminium, med innebyggede forsterkere og iPod-dokking.

Man får to 30 w forsterkere, en til hver høyttaler som driver to 75 mm elementer. De sitter med 60 graders vinkel mellom hverandre, slik at spredningen av lyd i rommet antar 240 grader fra begge høyttalerne. Surroundlyd fra to høyttalere, nærmest…

Det hører naturligvis med til historien, at en 60 w subwoofer sørger for bass, de 108 cm høye og 11,5 cm slanke høyttalerne klarer ikke å skuffe ut særlig med bass. Med så små elementer.
Høyttalerne har også lydinnganger for andre kilder, både analoge og digitale, og støtter avspilling av de fleste lydformater. Man kan også koble til laptopen via USB-inngangen.
Mer om Jean Michel Jarres høyttalere, finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.