IFA 2010:

Selve faderen til moderne elektronisk musikk, Jean Michel Jarre, har startet sitt eget selskap som utvikler høyttalere. Selvsagt med iPod-dokking.

Mannen bak album som Magnetic Fields og Qxygene, lager spektakulære show når han spiller live. Enorme laserarrangement og alt fra 10 il 20 synthesizere pleier å være vanlig for Jean Michel Jarre.
Allikevel kan de se ut som han kjeder seg i det enorme huset i Frankrike, for nå har han begynt å lage høyttalere.
Jarre heter naturligvis firmaet, som nå lanserer AeroSystem One. En slank høyttaler i glass og aluminium, med innebyggede forsterkere og iPod-dokking.

Man får to 30 w forsterkere, en til hver høyttaler som driver to 75 mm elementer. De sitter med 60 graders vinkel mellom hverandre, slik at spredningen av lyd i rommet antar 240 grader fra begge høyttalerne. Surroundlyd fra to høyttalere, nærmest…

Det hører naturligvis med til historien, at en 60 w subwoofer sørger for bass, de 108 cm høye og 11,5 cm slanke høyttalerne klarer ikke å skuffe ut særlig med bass. Med så små elementer.
Høyttalerne har også lydinnganger for andre kilder, både analoge og digitale, og støtter avspilling av de fleste lydformater. Man kan også koble til laptopen via USB-inngangen.
Mer om Jean Michel Jarres høyttalere, finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
Skal utfordre Volkswagen og Skoda
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.