Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

JBL skrur opp volumet med PartyBox 1000

Ny toppmodell i Partybox-serien byr på mer lyd og lys, mer watt og masse bass!

Skrevet av / 17.06.19 - 16:13
JBL skrur opp volumet med PartyBox 1000

Sommeren byr på en rekke festlige anledninger, og det blir selvfølgelig ikke fest uten skikkelig lyd. Men da nytter det ikke med små og nette Bluetooth-høyttalere – du må ha et anlegg med muskler!

Heldigvis finnes det etterhvert mange gode kandidater i denne klassen, noe vår test av partyhøyttalere har bevist. Her ble vi blant annet imponert over JBL PartyBox 300, som i seg selv er en ganske stor og kraftig høyttaler. Men det er inntil du får øye på storebror PartyBox 1000!

JBL PartyBox 1000. (Foto: JBL)
JBL PartyBox 1000. (Foto: JBL)

JBL PartyBox 1000

Toppmodellen i PartyBox-serien er et helt annet dyr enn lillebrødrene 200 og 300. Glem batteridrift, kompakte mål og lett vekt. Dette er mer et semi-stasjonært system for deg som inviterer til dans litt oftere enn andre i vennekretsen. Kanskje du går med en drøm om å bli DJ eller karaokestjerne?

Det er nok å se på størrelsen for å skjønne at dette er litt andre boller enn de andre Partybox-høyttalerne. Dobbelt så stor som PartyBox 300, til omtrent dobbel pris, men så byr den da også på «bigger, more epic sound» i følge JBL. Og vi finner liten grunn til å tvile på det når vi leser spesifikasjonene!

12″ bass og 1100 watt

PartyBox 1000 er en stor, fullblods treveis høyttaler med kompresjonsdriver-diskant, doble 7″ mellomtone/bass og en 12 tommers subwoofer i bunn. Forsterkereffekten er på hele 1100 watt.

PartyBox 1000 har Bluetooth-lydinngang i tillegg til USB, RCA, mikrofon- og gitarinngang. En høyttaler spiller stereo, men du kan også koble sammen to høyttalere for å spille fullverdig stereo, via Bluetooth eller RCA. Om denne høyttaleren havner i kategorien «bærbar» er dog heller tvilsomt – snarere «flyttbar».  Kassa har bærehåndtak, men veier knappe 35 kilo, og er ca 1 meter høy og 40 cm bred/dyp. JBL har dessuten fjernet muligheten for 12 volts drift, så denne krever at du har et nettstøpsel i nærheten.

Til gjengjeld har PartyBox noen finesser som lillebrødrene ikke har, deriblant en egen karaoke-funksjon med vocal fader, samt 4×4 DJ launch pad som lar deg forhåndsprogrammere enkelte funksjoner, lydspor og lydeffekter med mer. PartyBox 1000 har også innebygd strobelys og rikelig lys rundt høyttalerelementene, som kan styres ved hjelp av håndbevegelser ( et eget «Air Gesture Wristband» armbånd følger med)1

JBL PartyBox 1000 lanseres i juni/juli og kan forhåndsbestilles nå. Prisen blir 10.000 kr – ikke blant de billigste altså – men troligvis en sikker hit til hjemmefesten. Skal man først gjøre seg upopulær i nabolaget, kan man like gjerne gjøre det skikkelig!

JBL PartyBox 1000 på JBLs hjemmesider

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Rauna er tilbake

Engelsk legende tilbake etter 63 år

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top