s.064

At MP3-spillerne er i ferd med å erstatte den aldrende CD-spilleren er ikke noe nytt. Men visste du at dagens trådløse musikkspillere også kan gi like god, eller enda bedre lyd enn CD?

Vi tester:

Logitech Transporter / Lyngdorf SDA2175
kr 26.898

T+A Music Player / Power Plant
kr 34.990

Linn Akurate DS / Majik-I
kr 62.050

Det er bare å innse at musikknedlasting – både av den lovlige og ulovlige sorten – har tatt en solid jafs ut av platesalget i butikkene. Nå kan du dessuten laste ned musikkfiler i CD-kvalitet (eller enda høyere), lagre dem på harddisken og spille dem av på stereoanlegget via en trådløs musikkspiller.

Dermed er favorittlåtene bare et tastetrykk unna.Når man først er blitt vant med denne brukervennligheten som de bærbare spillerne gir, føles det unektelig litt tungvint å  skulle gjøre alt på «gamlemåten» med en vanlig CD-spiller.

Klart det er en viss sjarm i å ta fram albumcoveret, legge plata andektig i skuffen og lene seg tilbake. Men mange ser nok helt klart fordelen i å kunne velge blant hundrevis av album på en gang, UTEN at gulvet flyter over av plater!

Les mer i Lyd & Bilde august 2008

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.