TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

DHT-S217: Elegant lydplanke fra Denon

Den kompakte Denon DHT-S217 har Dolby Atmos - og innebygd subwoofer!

forfatter
Publisert 21.04.22 - 10:40

Slanke lydplanker er på moten i år, og Denon vil selvfølgelig være med på moroa. De har allerede sluppet Atmos-lydplanken DHT-S517, og nå kommer lillebroren DHT-S217. Den har i likhet med storebroren støtte for Dolby Atmos surroundlyd.

Denon DHT S217 SoundBar In Situ 006
Denon DHT-S217 er laget for å ta liten plass, men skal likevel levere et fullblods lydbilde, takket være en innebygd subwooferløsning. (Foto: Denon)

Denon DHT-S217

Den kompakte lydplanken er 89 cm bred, 12 cm dyp, og bare 6,6 cm høy. Dermed kan den få plass under de fleste TV-skjermer uten at den skygger for bildet. Alternativt kan den også veggmonteres.

Denon-planken støtter blant annet lydformater som Dolby Atmos, men den ser ikke ut til å ha dedikerte topphøyttalere slik du får på storebroren DHT-S517. Denne kompakte modellen er nok først og fremst laget for å være en interessant konkurrent til Sonos Beam (Gen 2).

Lydplanken kobles til TV-ens HDMI eARC (lydreturkanal) via den medfølgende HDMI-kabelen. DHT-S217 har også en ekstra HDMI-inngang, slik at du kan koble til en ekstra videokilde. Den kan også kobles til andre lydkilder via Bluetooth.

Denon DHT 217 built in subwoofer
Denon DHT 217 har basselementene gjemt på undersiden. (Foto: Denon)

Innebygd subwoofer

Denon har lagt vekt på at lydplanken skal klare seg bra uten drahjelp fra en separat subwoofer. Det har de løst ved hjelp av to innebygde basselementer som vender ned mot underlaget. Men skulle du likevel føle behov for å oppgradere bassen, finnes det heldigvis også en ekstra sub-utgang for dette.

Videre har Denon-planken ekstra lydfinesser som Dialog Enhancer, som skal gjøre stemmegjengivelsen tydeligere, samt andre lydmoduser som Pure, Movie, Music og Night Mode. Lyden kan styres via den medfølgende fjernkontrollen.

Pris og tilgjengelighet

Denon DHT-S217 blir tilgjengelig i butikkene i midten av mai, og skal koste 269 euro eller cirka 3000 kroner. Norsk importør er Hi-Fi Klubben.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde