Nyhet

DHT-S217: Elegant lydplanke fra Denon

Den kompakte Denon DHT-S217 har Dolby Atmos - og innebygd subwoofer!

Skrevet av / 21.04.22 - 10:40
DHT-S217: Elegant lydplanke fra Denon

Slanke lydplanker er på moten i år, og Denon vil selvfølgelig være med på moroa. De har allerede sluppet Atmos-lydplanken DHT-S517, og nå kommer lillebroren DHT-S217. Den har i likhet med storebroren støtte for Dolby Atmos surroundlyd.

Denon DHT S217 SoundBar In Situ 006
Denon DHT-S217 er laget for å ta liten plass, men skal likevel levere et fullblods lydbilde, takket være en innebygd subwooferløsning. (Foto: Denon)

Denon DHT-S217

Den kompakte lydplanken er 89 cm bred, 12 cm dyp, og bare 6,6 cm høy. Dermed kan den få plass under de fleste TV-skjermer uten at den skygger for bildet. Alternativt kan den også veggmonteres.

Denon-planken støtter blant annet lydformater som Dolby Atmos, men den ser ikke ut til å ha dedikerte topphøyttalere slik du får på storebroren DHT-S517. Denne kompakte modellen er nok først og fremst laget for å være en interessant konkurrent til Sonos Beam (Gen 2).

Lydplanken kobles til TV-ens HDMI eARC (lydreturkanal) via den medfølgende HDMI-kabelen. DHT-S217 har også en ekstra HDMI-inngang, slik at du kan koble til en ekstra videokilde. Den kan også kobles til andre lydkilder via Bluetooth.

Denon DHT 217 built in subwoofer
Denon DHT 217 har basselementene gjemt på undersiden. (Foto: Denon)

Innebygd subwoofer

Denon har lagt vekt på at lydplanken skal klare seg bra uten drahjelp fra en separat subwoofer. Det har de løst ved hjelp av to innebygde basselementer som vender ned mot underlaget. Men skulle du likevel føle behov for å oppgradere bassen, finnes det heldigvis også en ekstra sub-utgang for dette.

Videre har Denon-planken ekstra lydfinesser som Dialog Enhancer, som skal gjøre stemmegjengivelsen tydeligere, samt andre lydmoduser som Pure, Movie, Music og Night Mode. Lyden kan styres via den medfølgende fjernkontrollen.

Pris og tilgjengelighet

Denon DHT-S217 blir tilgjengelig i butikkene i midten av mai, og skal koste 269 euro eller cirka 3000 kroner. Norsk importør er Hi-Fi Klubben.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Offisielt: Nå er JL Audio en del av Garmin

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Partyhøyttaler med Dolby Atmos

Scroll to Top