Trådløs lyd

Fleksibel Bluettoth-høyttaler til hjemmet kan brukes alene eller bygges ut med inntil fire stykker om gangen.
forfatter

Det nyeste medlemmet av B&Os Play-familie er høyttaleren BeoPlay S3.

Man kan starte med en enkelt høyttaler og legge til flere senere, inntil man får den lyden man ønsker. Med to høyttalere får mulighet til å spille i stereo, og dermed oppnå et større lydbilde og fyldigere lyd.

En enkelt BeoPlay S3 er i følge B&O egnet til kjøkkenet, kontoret eller nattbordet. Men man kan gå linen ut og samkoble både tre og fire BeoPlay S3-er.

Man kan vælge frontstof i en række farver. Foto: B&O
Man kan velge frontstoff i en rekke farger. Foto: B&O

Kabinettet er laget av stivt polymerplast. Lydoverføringen fra smartmobil, nettbrett eller datamaskin skjer med Bluetooth 4.0.

BeoPlay S3 er designet av Jakob Wagner, som også har gitt form til hodetelefonene H6 og H3.

S3 koster 3.699 kr. pr. stk.

BeoPlay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.