Beolab 18 i valnøtt

Bang & Olufsen frister med nye fargevalg til sine høyttalere.
Annonse
Annonse
forfatter

Bang & Olufsens produkter er ikke bare kjent for sitt tydelige designspråk. En annen finesse som gjør dem populære hos interiørarkitektene, er de ulike fargevalgene. Bang & Olufsen har lang tradisjon for å tilby sine produkter i forskjellige farger for å matche ulike interiør. Det ser man f.eks på Beolab 11 TV-en hvor man kan velge mellom svart eller forkrommet ramme, samt ulike farger på stoffgrillen.

BLa18-14DI-01_2

Nå kommer også Beolab 18 høyttalerne med flere valgmuligheter. Arvtageren til de ikoniske Beolab 8000 har imponert oss både med sitt slanke utseende og overraskende fyldige lyd. De nye Beolab-høyttalerne kommer dessuten med den trådløse WiSA-teknikken som kan overføre høyoppløst lyd helt uten høyttalerledninger.

En viktig del av Beolab 18 er det spesielle frontdekselet laget av trelameller. Ved lansering kunne man velge mellom svart, hvitt eller (mot pristillegg) eik. Nå kan du også velge å kjøpe lamellene i valnøttre, en mørkere tresort som også er populær for tiden.

BLa18fam-14SK-A01

 

Trelameller i valnøtt kan nå bestilles (mot et pristillegg) når du kjøper et par Beolab 18.

Les vår test av Beolab 18 her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.