Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Beolab 18 i valnøtt

Bang & Olufsen frister med nye fargevalg til sine høyttalere.

Skrevet av / 30.09.14 - 10:36
Beolab 18 i valnøtt

Bang & Olufsens produkter er ikke bare kjent for sitt tydelige designspråk. En annen finesse som gjør dem populære hos interiørarkitektene, er de ulike fargevalgene. Bang & Olufsen har lang tradisjon for å tilby sine produkter i forskjellige farger for å matche ulike interiør. Det ser man f.eks på Beolab 11 TV-en hvor man kan velge mellom svart eller forkrommet ramme, samt ulike farger på stoffgrillen.

BLa18-14DI-01_2

Nå kommer også Beolab 18 høyttalerne med flere valgmuligheter. Arvtageren til de ikoniske Beolab 8000 har imponert oss både med sitt slanke utseende og overraskende fyldige lyd. De nye Beolab-høyttalerne kommer dessuten med den trådløse WiSA-teknikken som kan overføre høyoppløst lyd helt uten høyttalerledninger.

En viktig del av Beolab 18 er det spesielle frontdekselet laget av trelameller. Ved lansering kunne man velge mellom svart, hvitt eller (mot pristillegg) eik. Nå kan du også velge å kjøpe lamellene i valnøttre, en mørkere tresort som også er populær for tiden.

BLa18fam-14SK-A01

 

Trelameller i valnøtt kan nå bestilles (mot et pristillegg) når du kjøper et par Beolab 18.

Les vår test av Beolab 18 her.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top