Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløst dansk design til øregangen

BeoPlay H5 er de første trådløse in-ear hodetelefonene fra B&O Play.

Skrevet av / 30.06.16 - 16:35
Trådløst dansk design til øregangen

B&O Play har allerede en del lekre hodetelefoner på markedet – f. eks de trådløse hodetelefonene BeoPlay H8 – men med BeoPlay H5 lanserer selskapet sitt første par trådløse in-ear hodetelefoner, som er designet til «musikkelskere med en aktiv livsstil av en av Skandinavias ledende designere, Jakob Wagner,» skriver B&O i en pressemelding.

Med BeoPlay H5 kan man velge mellom en rekke forhåndsinnstilte lydprofiler som skal optimalisere lydopplevelsen. Profilene velges i BeoPlays app (på iPhone eller Android) eller Apple Watch (som f.eks. trening, reise, podcasts eller avslapping), eller man kan justere tonalitet og lydbilde med B&O PLAY ToneTouch i app-en.

Foto: B&O Play
Foto: B&O Play

Hodetelefonene har en innebygd magnet i hvert ørestykke, slik at de kan klikkes sammen rundt halsen. Kabelen som forbinder de to ørestykkene har en overflate i flettet tekstil, som skal føles behagelig mot huden, og under overflaten et gummimateriale som blokker skitt og svette. Hodetelefonenes kabinett er laget av strukturert gummi og polymer. På toppen av hvert ørestykke er det montert en diamantslepet og radialt polert aluminiumsplate.

Foto: B&O Play
Foto: B&O Play

BeoPlay har en 6,4mm dynamisk høyttaler, en liten elektromagnetisk transduser og en Bluetooth 4.2-chip med digital lydbehandling. Hodetelefonene leveres med oppladbart batteri med kapasitet på 100 mAh, som gir 5 timers levetid mellom hver oppladning.

Foto: B&O Play
Foto: B&O Play

Syv ørepropper for optimal komfort
Når man bruker in-ear-hodetelefoner er passformen ekstremt viktig, spesielt for lyd- og bassgjengivelsen mener B&O Play, som derfor har inkludert syv par ørepropper til BeoPlay H5. Tre forskjellige størrelser av den robuste, varmefølsomme og pustende Comply Sport-skumproppen, med åpen cellestrukturskum sikrer den komfort og nesten perfekt passform i øret, og fire alminnelige silikonpropper. Hver enkelt ørestykke har en SweatGuard-membran, som forhindrer svette og skitt i å trenge seg inn i lydinngangen.

Vedlagt er bl.a. tre forskellige størrelser af den varmefølsomme og åndbare Comply Sport-skumprop. Foto: B&O Play
Inkludert er bl.a. tre forskjellige størrelser av den varmefølsomme og pustende Comply Sport-skumproppen. Foto: B&O Play

Pris og tilgjengelighet 
Beoplay H5 leveres med lader og bærepose i fargene sort og dusty rose til en veiledende utsalgspris på 2.499 kroner. Begge farger vil være tilgjengelige på www.beoplay.com/H5, Bang & Olufsens butikker og utvalgte tredjepartsforhandlere fra i dag.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top