Search
Generic filters

Trådløse Sony hodetelefoner

Med Sonys nyeste hodetelefoner slipper du ledning. Og med opp til 100 meters rekkevidde bør de være svært så anvendelige.


Faktisk er det to modeller det er snakk om. Den tøffeste er kanskje MDR-RF4000K som har 30 meters rekkevidde, men bruker digital trådløs overføring for høyest mulig støyfri lydkvalitet.
Store 40 mm elementer i MDR-RF4000K skal sørger for fyldig klang, og man har volumregulering på selve øreklokken slik at man kan justere lyden etter behag. De oppladbare batteriene varer i sju timer, før de lades når hodetelefonene dokkes i ladestasjonen som følger med.

MDR-RF4000K koster 1.849 kroner, men det finnes et enklere og rimeligere modell kalt MDR-RF810K som bruker konvensjonell analog overføring. Fordelen med det er rekkevidde opp 100 meter, og MDR-RF810K som koster 569 kroner, kan spille uavbrutt i 13 timer på oppladbare batterier. Eller hele 28 timer med alkaliske batterier.
MDR-RF810K og MDR-RF4000K er tilgjengelige i mai.
Sony

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker